Strømsgodset - Kristiansund: 2-3
Kristiansund tok raskt ledelsen og styrte mye av første omgang.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 KLOKKEN 17:55
– Igjen står Kristiansund skyhøyt oppe. Godset er som ville høns, rett og slett. De har fullstendig kontroll, sa Bernt Hulsker om Kristiansund etter 2-0-målet.
Hjemmelaget ønsket å snu kampen etter pausen og satte to mål på kort tid i andre omgang. Men jubelen var kortvarig, for etter 71 minutter satte Liridon Kalludra inn KBKs tredje mål.
– Vi vinner ballen, så plutselig lander den hos meg og når jeg går inn mot straffeområdet tenker jeg bare: det er bare å vende inn på min venstre og plassere den. Det var fantastisk, sa matchvinner Kalludra etter kampen.
Saken fortsetter under:

To tidlige mål

Kristiansunds Flamur Kastrati snappet opp ballen etter en sløv pasning av Godset innenfor 16-meteren og får satt den i mål etter knappe seks minutter.
Han ønsket ikke å feire etter målet.
Rett før halvtimen spilt ble Torgil Gjertsen felt av Jakob Glesnes inne i 16-meteren og det ble dømt straffe til Kristiansund. Kastrati satte ballen sikkert i mål og økte ledelsen til 2-0. Dette gang valgte han å juble for målet.
– Ja, det er jeg fornøyd med. Jeg kommer tilbake etter en og en halv måneds skade og scorer to, det er deilig, sa Flamur Kastrati i pausen.
Etter kampen utdypte han valget å ikke feire:
– Jeg har veldig stor respekt for den klubben her. På det første målet så holder jeg meg i ro og gidder ikke å feire, fordi jeg respekterer alle folk i klubben som gav meg stor respekt tilbake. På det andre målet blir jeg provosert og da velger jeg å feire, sa han.
Fem minutter før pause fikk Jonathan Parr en trøkk av Kastrati, men han fortsatte spillet kort tid etterpå.
– De kontrer på oss. Vi vet akkurat hva som kommer, men så klarer vi ikke å demme opp for det. så vi må ta oss sammen nå og heve oss mye i andre omgang. Vi må sette noen kasser nå og komme oss på rett skjøl, sa Jakob Glesnes til Eurosport i pausen.
Saken fortsetter under:

Utlignet

Og akkurat det gjorde de. Etter timen spilt la Jonathan Parr inn foran KBK-målet. Ballen traff Andreas Hopmark og gikk i mål.
Kun to minutter senere utlignet hjemmelaget. Jonathan Parr kom igjen til et innlegg og slo den inn. Der var Amahl Pellegrino og stanget ballen inn til hjemmefansens store begeistring.
Men Kristiansund ønsket seieren og Liridon Kalludra smalt ballen i mål. Dermed endte det med seier til bortelaget.
– Jeg føler ikke vi er tilstede i neste hele første omgang. Det tar sinnsykt lang tid før vi skjønner at det er alvor, føles det som. Så det er blytungt akkurat nå, sa Pellegrino etter kampen.
Se høydepunktene her:
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31