• Se Vålerenga - Tromsø fredag 8. mars klokken 16.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Efraín Juárez er klar for Vålerenga. På klubbens hjemmeside bekrefter VIF at høyrebacken har skrevet en ettårskontrakt med klubben.
Meksikaneren har trent med klubben den siste tiden og kom til Norge onsdag i forrige uke. At Juárez kommer nettopp til Vålerenga er en tilfeldighet. Deila avslørte til Eurosport.no i forrige uke at backen oppsøkte ham på et kjøpesenter da VIF-treneren var på ferie i desember.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Et par måneder senere er altså spilleren klar for Vålerenga.
– Jeg er veldig takknemlig og glad for denne muligheten og ser frem til utfordringene sammen med resten av laget. Både lagkameratene og Ronny har vært tydelig på målene for sesongen, og jeg håper vi kan oppnå disse sammen og gi supporterne våre noe å glede seg over, sier Juárez til klubbens hjemmeside.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Deila mener Vålerenga nå er ferdighandlet for året med backen inn i troppen og er fornøyd med hvordan troppen ser ut.
– Efraín får vi en veldig god fotballspiller med masse rutine, en høyreback som er løpsterk og som går opp og ned langs sida, og ikke minst en ledertype som snakker mye med de rundt seg og tar vare på de yngre, sier Deila til klubbens hjemmeside.
Etter at det ble klart at Amin Nouri skulle lånes ut til den belgisk klubben KV Oostende, har det vært et stort spørsmål rundt hvem som skulle erstatte han.
– Det har vært et stort spørsmålstegn til Amin Nouri sin plass. Borchevink har spilt det meste så langt, så i Juarez er det en klar forsterkning ut i fra det bildet. Men man må se om han kan overgå Nouri som hadde en god høst. Det gjenstår å se om han blir en forsterkning, sier Eurosports fotballekspert Tor Ole Skullerud om nysigneringen.
– Han har jo tydeligvis gjort et solid inntrykk på Ronny og de som tar beslutninger i Vålerenga i Marbella, kombinert med en fantastisk CV. Det er ikke ofte vi leser den type CV i norsk Eliteserie. Tviler ikke på at han kommer med den rette motivasjonen. Hvis han får frem potensialet sitt, så virker det som en veldig solid forsterkning for VIF. Men det må bevises, legger han til.
  • Se Vålerenga - Tromsø fredag 8. mars klokken 16.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03