Skien-laget spilt til seg syv poeng på sine tre første kamper i Eliteserien, scoret seks mål og sett bra ut.
Torgeir Børven har sammen med angrepskameratene Elba Rashani og innleide Sander Svendsen virkelig fått fart på sakene fremover i banen. Søndag fikk Kristiansund kjenne på det da Odd vant med 2-0 på eget kunstgress.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
14 TIMER SIDEN

– Alt han tar i blir gull

Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson roser Fagermo for fotballen laget hans har vist i sine tre første kamper.
– Alt han tar i om dagen blir til gull. Han var på besøk hos Marcelo Bielsa og har blitt helt frelst. Nå er det et fyrverkeri hver gang de angriper, sier Jonsson.
For noen uker siden omtalte VG Fagermos visitt til Leeds-manageren Bielsa, som er kjent for sin særegne måte å lede fotballag på.
Odd har i årevis sverget til sin 4-3-3-formasjon, men Jonsson mener det er lenge siden det har gnistret på samme måte som nå.
– De siste sesongene har jeg savnet litt det klassiske som skal gjenkjenne et 4-3-3-lag. Dette med indreløpere som kommer inn i mellomrom og offensive backer som orker å være med fremover. Mot KBK så man flere angrep som var rett ut av læreboka for 4-3-3, sier fotballeksperten.
Se høydepunktene fra Odd - Kristiansund her. Artikkelen fortsetter under videoen.

Børven-suksess

Bernt Hulsker trekker spesielt frem Torgeir Børven. Spissen har slitt tungt med å produsere mål etter at han kom til Odd, men har sett ut som en scoringsmaskin så langt i 2019 med fire mål på tre kamper. Det er bare ett mål mindre enn hva han hadde gjennom hele 2018-sesongen.
– Jeg er selv en gammel spiss og kjenner til viktigheten av å komme i gang med scoringer. Han står med fire allerede og har klart å holde det i gang gjennom de tre første kampene. Nå ser du at han i avslutningsøyeblikkene vet hva han ønsker å gjøre. Slik angrepsspillere med selvtillit gjør, sier Hulsker.

Bedre konkurranse

Med syv poeng ligger laget på fjerdeplass med like mange poeng som Molde som har én kamp mer spilt. På spørsmål om han synes det er overraskende at lag som Viking, Bodø/Glimt og Odd ligger helt i toppen, svarer Fagermo slik med et lurt smil:
– Tja, det er ikke overraskende at Odd er der.
Fra midtbanen og opp startet han med Fredrik Nordkvelle, Fredrik Oldrup Jensen og Vebjørn Hoff i midtbaneleddet med Elba Rashani, Torgeir Børven og Sander Svendsen lengst fremme.
– Samlet sett er det nok noe av det bedre jeg har hatt til rådighet i disse posisjonene, sier Fagermo.
– Konkurransen er veldig bra i midtbaneleddet, mens det i enkelte andre posisjoner ikke er fullt så bra, sier han.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38