I den nyeste episoden av Indre bane tok Joacim Jonsson ut den elleveren som han mener har floppet mest denne sesongen.
– Det er ikke nødvendigvis de dårligste spillerne hittil i år, men det er de som har skuffet mest utifra forventningene, sa Jonsson i podcasten.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Eliteseriens flopp-lag (4-4-2):

Keeper: Eirik Holmen Johansen (Brann)
Ble hentet dyrt fra Sandefjord, og skulle bli den keeperen Brann har savnet. Han har skuffet meg, og har kun stått de tre første kampene. Han har blitt utkonkurrert av Håkon Opdal, som heller ikke herjer.
Høyreback: Vegar Eggen Hedenstad (Rosenborg)
Det er noen RBK-spillere på dette laget, de har skuffet, så det ville vært en katastrofe å ikke ta de med på dette laget. Han hadde ingen supersesong i fjor, og han har slitt, selv om han var bedre nå mot Brann. Vaklende defensivt.
Saken fortsetter under videoen
Midtstopper: Quint Jansen (Mjøndalen)
Hvis det var noe Vegard Hansen var trygg på, så var det at de hadde midtstoppere av topp kvalitet. Vegard Hansen har selv uttalt at det har vært den ene ''komikvelden'' etter den andre i forsvaret. Quint Jansen har skuffet meg, jeg synes han har vært usikker og ustrukturert, og ligger ofte feil i posisjonsspillet. Han hadde jeg forventet mye mer av.
Midtstopper: Lars Sætra (Strømsgodset)
Lars Sætra har vært direkte involvert i en del mål. Han er litt firkantet og treig, og Strømsgodset mangler noe i den bakre fireren sin.
Venstreback: Juha Pirinen (Tromsø)
En mann jeg hadde store forventinger til, og som jeg synes var bra i oppkjøringen. Han har kommet seg de siste kampene, men han startet forferdelig dårlig. Var involvert i mye, og så usikker ut i alt han foretok seg. Jeg synes han så ut som en av de beste kjøpene før sesongen, men han har ''choka'' helt.
Høyrekant: Fredrik Brustad (Mjøndalen)
Dette var signalkjøpet til Mjøndalen, og har gjort det bra i alle klubbene han har vært i, samt at han har gjort det bra i Eliteserien. Han står med null mål i en 4-3-3 formasjon som kant, det er for svakt.
Resten av laget fortsetter under videoen
Sentral midtbane: Alex Dyer (Lillestrøm)
Jeg sa før sesongen at Alex Dyer ikke var forflytningsdyktig nok til å spille i en 4-4-2. Han fikk mange sjanser, men senest sist satt han på benken hele kampen, og de valgte heller å spille en treer med Smarason som offensiv midtbane.
Sentral midtbane: Mohammed Abu (Vålerenga)
Kanskje den største skuffelsen denne sesongen. Var Eliteseriens kanskje beste spiller da han kom tilbake til Vålerenga i fjor, og det var enorme forventinger til han. Selv om Vålerenga har spilt meget bra, så har ikke Abu vært det. Ble byttet ut tidlig sist kamp, og Vålerenga har til nå spilt sin beste fotball uten Abu på banen.
Venstre midtbane: Martin Spelmann (Strømsgodset)
Han skulle bli ledertypen og den som gikk foran, en hardhaus som dette Strømsgodset laget har savnet. Han har vært skadet også, men han har ikke vist noen ting når han har spilt.
Angrep: Alexander Søderlund (Rosenborg)
Én scoring for Rosenborg, riktignok er det et Rosenborg-lag som har skuffet, men det er naturligvis ikke godt nok.
Angrep: Steffen Lie Skålevik (Sarpsborg 08)
Et signalkjøp av Sarpsborg, han skulle bli den som tok opp arven etter Patrick Mortensen, og er den klart dyreste spilleren Sarpsborg 08 har kjøpt. Null mål til nå.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03