Overgangsvinduet er stengt og det har blitt signert en rekke spillere i sommervinduet.

Disse mener jeg er de fem beste overgangene denne sommeren:

1. Tortol Lumanza – Stabæk fra Osmanslispor

Tyrkia-eventyret ble ikke som Lumanza håpet og han har lagt en brokete sesong bak seg. Fotball er ferskvare, men Lumanza har hatt stigning for hver kamp, og vil bli ekstremt viktig i høstjakten for Stabæk. Ekstra pluss for at man har signert han på en lengre avtale. Herlig jobb av IAO og gjengen.

2. Eric Smith – Tromsø IL lån fra KAA Gent

Meget overraskende at Smith havnet i Tromsø. Han hever dette TIL-laget. En spiller som passer bra inn i TIL-stilen. Gode ferdigheter og et meget godt pasningsspill. Smart spiller som også kan bekle stopperplassen.
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
Sett denne?
3. Mikkel Maigaard – Strømsgodset fra Raufoss

Danske Maigaard var en berikelse i OBOS-ligaen under vårsesongen. Det snappet Godset opp og hentet dansken med det følsomme høyrebeinet. Han har faktisk vist seg å være enda bedre enn hva jeg trodde. En herlig frekvens i beina og stor løpskraft i tillegg til gode ferdigheter. Han har virkelig vist seg nivået verdig fra første dag.

4. Yaw Amankwah – Stabæk fra AC Horsens

Amankwah har vist seg å være den brikken i de bakre rekkene som Stabæk trengte og en klar oppgradering fra Vihmann. Yaw har dannet en sterkt lås med Demidov og tilført laget nødvendig dødballstyrke og boks-spill i egen sekstenmeter. Har hatt stor utvikling under sin tid i Danmark og opptrer med en helt annen autoritet nå. Bedre med ball.

5. Tobias Christensen – Molde fra IK Start

Christensen har fått snålt med spilletid etter overgangen fra Start, men jeg er helt sikker vi kommer å høre mye fra han etter hvert. Han har ferdigheter og mentalitet for å prege også Eliteserien. En god og langsiktig signering.
Se videoen med dommen fra ekspertene våre:

Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33