Disse fem mener jeg er høstens feilsigneringer:
1. Lenny Nangis – Sarpsborg 08
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Jeg var på Sarpsborgs generalprøve mot Vålerenga før høstsesongen, og så en ny ving komme inn på banen som jeg aldri hadde sett tidligere. Når jeg hørte at han var signert ble jeg litt overrasket, og når jeg leste karakteristikken av han på Sarpsborg 08s hjemmesider holdt jeg på falle av stolen. Det var ingen ende på lovordene og CVen ble presentert som den beste noensinne i Østfoldklubben. Men fotball er ferskvare og Nangis opptreden i generalprøven har til nå vist seg å stemme. Har fortsatt ikke vært på banen, og det for et lag som trenger umiddelbar forsterkning.
2. Benjamin Källman – Viking fra Inter Tuurku
Viking og Bjarne Berntsen har tidligere hatt suksess med finske spillere. Det får dem ikke denne gang. De kan umulig ha sjekket Källman godt nok. Han ser blytung ut. Har startet en kamp til nå, og i den falt han igjennom. Dette virker som bortkastede penger for Viking. Det skal sies at det har hevet Tommy Høiland, og ser man det på den måten, er det en form for verdi.
3. Martin Hansen – Strømsgodset fra Basel
Hansen som sist oppholdt seg i Sveitsiske Basel har vært i en haug av klubber som er betydelig bedre enn Strømsgodset, men her får uttrykket, ”Fotball er ferskvare”, virkelig bein å gå på. Hansen har sett rusten ut, og vært svak i de kampene han har stått for drammenserne.
4. Bart Straalman – Sarpsborg 08 Fra De Graafschaap
Sarpsborg trengte akutt en leder og en midtstopper som skulle strukturere laget etter Horns skade. Straalman skulle være den spilleren. Han hadde mange kamper fra Eredivisie, og hadde i tillegg hatt kapteinsbåndet i sin tidligere klubb. Hos Sarpsborg har det foreløpig kun blitt 2 kamper fra start. Etter det ble han henvist til benken. Det i en posisjon der Sarpsborg har store hull om dagen.
5. Mayron George – Vålerenga fra FC Midtjylland
En spiller som i utgangspunktet kostet 25 millioner kroner, ble det sagt fra Enga-land. Jeg var meget positiv til spillertypen og mente at det var noe Enga trengte. Kvaliteten har nødvendigvis ikke samsvart med de 25 millionene han skulle være verdt. Spørsmålet er om ikke Enga burde gått for Moses Mawa i naboklubben KFUM isteden. Han var nok ikke klar for å skyte Vålerenga mot toppen per dags dato, men spillertypen hadde vært perfekt og potensialet er stort.
Se video av dommen fra våre eksperter her:
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43