Vårsesongen er mer eller mindre over og i forbindelse med det har jeg tenkt å kåre de beste spillerne i de ulike lagdelene. Først ut er keeperne.
Jeg synes det har vært en del varierende keeperspill denne sesongen og det er kanskje derfor flere av keeperne på listen er dem som har holdt et høyt laveste-nivå.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Disse mener jeg har vært vårens fem beste keepere:
5. Sondre Rossbach – OddRossbach startet sesongen med en tabbe på Lerkendal. Var etter det lysende i mange kamper, men så har det kommet to tabber til i viktige kamper, og det koster ham fort et utenlandsopphold. Rossbach er dyktig til å lese spillet, god igangsetter og har også blitt bedre i luften. Nå må han bare legge vekk hjernedryppene til høsten.
4. Even Barli – RanheimBarli er ikke en keeper med masse publikumsredninger og er nok litt undervurdert av de fleste. Han er meget god til å lese spillet og er stort sett i forkant av alt som skjer. Dyktig til å sette i gang, og viktig i frispillingsfasen for Ranheim.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
3. Marko Maric – Lillestrøm
Maric fikk en tøff start på sitt norgesopphold i fjor, med flere tvilsomme involveringer. Han har vokst for hver dag etter den starten og har i år vært LSKs beste spiller. Jeg tør ikke tenke på hvordan det hadde sett ut på Åråsen uten Maric. Han har riktignok sluppet inn mye mål, men det er på et lag som lekker som en sil bakover. Han utstråler trygghet og er meget god en mot en.

2. André Hansen – Rosenborg
Hansen var nok enda bedre i fjor, men RBK-keeperen er tryggheten selv og var solid i den perioden Rosenborg slet som mest. Trygg i alt han foretar seg og er meget jevn i prestasjonene. Har spilt på et høyt nivå over lang tid og jeg er overrasket over at han fortsatt er i norsk fotball.
1. Marcus Sandberg – Stabæk
Den svenske sisteskansen har vært briljant denne våren og seriens beste. Ekstremt viktig på et lag som sliter i bunnen av tabellen. Han er ikke spektakulær på noen som helst måte og har kanskje ikke toppnivået for større ligaer, men Sandberg er bunnsolid og har et høyt laveste-nivå. Gjør nesten aldri feil.
Har du sett denne?
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37