Vårsesongen er mer eller mindre over og i forbindelse med det har jeg tenkt å kåre de beste spillerne i de ulike lagdelene.
Nå er turen kommet til de beste forsvarspillerne.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
I vårsesongen synes jeg angrepsspillerne har vært skarpere enn forsvarsspillerne og vi har fått sett en del ujevnt defensivt spill. Her er fem forsvarspillere jeg mener har vært de beste så langt denne våren.
5. Tobias Salquist – LSK:
24-åringen er et meget godt kjøp av LSK og han kan ikke lastes for alle mål bakover. Har i tillegg vært ute de to kampene LSK sluppet inn fem mål. Meget god individuelt, sterk i duellspillet og har en bra fart og er god nok med ballen. Likevel mangler han fortsatt en del på det strukturelle.
4. Tore Reginiussen – RBK:
Gode gamle Reginiussen holder fortsatt et jevnt høyt nivå. RBKs beste utespiller denne sesongen og en mann man tar med seg i krigen. 33-åringen har holdt sammen et vaklende forsvar og er en leder på banen. God på dødball.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
3. Christophe Psyché – Kristiansund BK:
Den duellsterke franske stopperen har spilt i norsk fotball mer eller mindre hele sitt voksne liv. Stort sett har han alltid gått under radaren og blitt sett på som en helt grei spiller som gjort jobben sin. Denne våren har han virkelig stått frem og fått sin annerkjennelse. En bauta i et godt KBK-forsvar.
2. Alexander Stølås – FK Haugesund:
Seks målpoeng på de elleve første kampene, før han fikk den alvorlige skaden. En krise for FKH og kanskje var det også skaden som ødela for et eventyr i tysk fotball og Union Berlin. Stølås er en late bloomer som tatt store steg de siste sesongene. Ikke bare har han en god dødballfot, men han er også blitt god til å forsvare seg og er en av seriens beste backer.
1. Steffen Hagen – Odd:
33 år gamle Hagen har vært formidabel i vår og spørsmålet er om ikke dette er hans beste sesong noensinne. Han har nesten ikke satt foten feil og holder sammen Odd-forsvaret med jernhånd. En fantastisk kaptein som både er verbalt dyktig, men også «leading by doing». I tillegg har han scoret mål for laget i vår.
Sett denne?
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56
Eliteserien
Bekrefter overgangen på en spesiell måte: – Ingen skal si at vi ikke er tøffe i forhandlinger
07/02/2022 KLOKKEN 20:01