Det har vært stor konkurranse om midtbaneplassene denne våren. Det er også viktig å poengtere at vinger i 4-3-3/4-2-3-1 er regnet som angrepsspillere i denne kåringen.

Dette har vært vårens fem beste midtbanespillere:

5. Fredrik Oldrup Jensen - Odd:Oldrup hadde ikke noen stor periode utenlands, men det er ikke tvil om at det har utviklet han som spiller. Fortsatt plasseringssterk og god i duellspillet, men jeg synes også han har utviklet pasningsspillet og blitt mer fremoverrettet. Han har vært viktig for Odds suksess denne vårsesongen.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
4. Fredrik Aursnes – Molde:
Gjør en jobb i det stille og er undervurdert i Moldes maskin-lag, men Aursnes legger ned enormt med løpemeter og er med på å spille sine medspillere gode. Han er også en svært god pasningsspiller.
Sett denne? Saken fortsetter under:


3. Kristian Thorstvedt - Viking:
Thorstvedt har nesten ikke satt en fot feil denne våren. Han er meget god i alt han foretar seg med og uten ball. Fotballklok som en 35-åring og leverer den ene gode kampen etter den andre. Poengspiller.
2. Herolind Shala – Vålerenga:Shala har spilt både i fremste rekke og som en av to sittende midtbanespillere. Shala var god i høst hos Start, men har tatt ytterligere et steg denne våren og har overrasket meg positivt. Svært god pasningsspiler og setter rytmen i Engas angrepsspill. Meget kreativ i tillegg og en silkemyk touch.
1. Magnus Wolff Eikrem - Molde:
Ord blir fattige om man skal beskrive Wolff Eikrems vår i Eliteserien. Fullstendig outstanding og har løsninger ute på banen som de andre spillerne sliter med å se på video. Poengmaskin!
Sett denne?
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55