Scanpix

Jonsson: – Dette er de fem beste midtbanespillerne

Jonsson: – Dette er de fem beste midtbanespillerne

12/07/2019 09:36Oppdatert 12/07/2019 10:50

Joacim Jonsson har tatt en titt på hvem som har prestert best av midtbanespillerne i Eliteserien denne sesongen.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

Det har vært stor konkurranse om midtbaneplassene denne våren. Det er også viktig å poengtere at vinger i 4-3-3/4-2-3-1 er regnet som angrepsspillere i denne kåringen.

Dette har vært vårens fem beste midtbanespillere:

5. Fredrik Oldrup Jensen - Odd:
Oldrup hadde ikke noen stor periode utenlands, men det er ikke tvil om at det har utviklet han som spiller. Fortsatt plasseringssterk og god i duellspillet, men jeg synes også han har utviklet pasningsspillet og blitt mer fremoverrettet. Han har vært viktig for Odds suksess denne vårsesongen.

4. Fredrik Aursnes – Molde:
Gjør en jobb i det stille og er undervurdert i Moldes maskin-lag, men Aursnes legger ned enormt med løpemeter og er med på å spille sine medspillere gode. Han er også en svært god pasningsspiller.

Sett denne? Saken fortsetter under:

Video - Molde-gutten Svendsen mener Odd er gullfavoritter

01:053. Kristian Thorstvedt - Viking:
Thorstvedt har nesten ikke satt en fot feil denne våren. Han er meget god i alt han foretar seg med og uten ball. Fotballklok som en 35-åring og leverer den ene gode kampen etter den andre. Poengspiller.

2. Herolind Shala – Vålerenga:
Shala har spilt både i fremste rekke og som en av to sittende midtbanespillere. Shala var god i høst hos Start, men har tatt ytterligere et steg denne våren og har overrasket meg positivt. Svært god pasningsspiler og setter rytmen i Engas angrepsspill. Meget kreativ i tillegg og en silkemyk touch.

1. Magnus Wolff Eikrem - Molde:
Ord blir fattige om man skal beskrive Wolff Eikrems vår i Eliteserien. Fullstendig outstanding og har løsninger ute på banen som de andre spillerne sliter med å se på video. Poengmaskin!

Sett denne?

Video - Tilbake på treningsfeltet: – Håper å være klar etter ferien

01:44
0
0