• Se Strømsgodset - Tromsø søndag 19. mai kl. 18.00 på Dplay og Eurosport Player. Få tilgang her!
Onsdag offentliggjorde Ingebretsen at han ga seg som hovedtrener av helsemessige årsaker. Inntil videre har assistenttrener Håkon Wibe-Lund treneransvaret.
Nå opplyser tidligere landslagsspiller John Arne Riise overfor Drammens Tidende at han har sendt en henvendelse til sportssjef Jostein Flo om den ledige stillingen.
Eliteserien
Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø
19/06/2022 KLOKKEN 18:02
Riise har kjøpt bolig i Drammen og har også tidligere flørtet åpenlyst med Godset.
– Jeg er selvsagt veldig interessert i en slik oppgave. Det er en stor utfordring som frister. Dessverre tror jeg flere klubber ikke tør å ta sjansen. De fleste går for det trygge, og man ser at de samme trenerne går igjen. Ofte tror man at fordi man er uerfaren og ikke har alle kursene, kan man ikke gjøre en god jobb. Det finnes ingen fasitsvar, skriver Riise i en epost til avisen.
LES OGSÅ: Godset om trenerjobben: – Veldig mange kandidater
Flo er for øyeblikket sykemeldt på grunn av problemer med en hjerteklaff, men bistår i prosessen med å finne klubbens nye hovedtrener.
Riise hadde en flott spillerkarriere i blant annet Monaco, Liverpool og Roma. Backen topper lista over spilte landskamper for Norge med 110.
I januar ble 38-åringen sportsdirektør i Birkirkara på Malta, men offentliggjorde i slutten av mars at han ga seg i klubben.
(©NTB)
Eliteserien
Trømsø forlenget med Helstrup
17/06/2022 KLOKKEN 12:29
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31