Se Eliteserien og OBOS-ligaen på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang nå!
Eliteseriens beste til nå (4-2-3-1):
Keeper: Sondre Rossbach (Odd)
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 KLOKKEN 14:14
Han kastet riktig nok inn en ball på Lerkendal, men han har vært bunnsolid. Han fortjener denne uten vil.
Høyreback: Sondre Bjørshol (Viking)
Han har vært god, tross en litt synkende kurve i det siste. Han har et enormt tempo, og klarer seg en-mot-en. Han har vært et friskt pust i et Viking-forsvar som har imponert.
Midtstopper: Steffen Hagen (Odd)
Har vel spilt nærmere 6000-kamper i Eliteserien nå, og blir bare bedre og bedre. Han holder sammen Odd-forsvaret, og har i tillegg notert seg for to scoringer. Han har et ekstremt høyt ''bunnivå'', han er aldri dårlig.
Midtstopper: Christophe Psyché (Kristiansund)
Han har vært kanskje den beste på KBK som er et ordentlig maskin-lag. De har vært gode definsivt og Psyché har vært sjefen bak der. Har spilt med noen forskjellige spillere ved siden av seg, og har taklet det veldig bra.
Venstreback: Alexander Stølås (Haugesund)
Han blir mer og mer komplett, og klarer seg bedre og bedre defensivt. Man blir jo naturlig nok minnet på at han har så gode dødballer, men han er god i spillet også.
Laget fortsetter under videoen
Sentral midtbane: Fredrik Oldrup Jensen (Odd)
Han er en av grunnene til at Odd er der de er. Jeg synes han har utviklet spillet sitt, og han spiller mye mer i lengderetning enn han har gjort tidligere. Jeg hadde ikke trodd før sesongen at han skulle være med her, men han fortjener det.
Sentral midtbane: Kristian Thorstvedt (Viking)
Jeg synes alt han foretar seg er bra. Med ball, uten ball, han er så klok og fornuftig og gjør gode valg. Han er dyktig til å posisjonere seg, og kommer ofte til målsjanser. Det eneste han mangler er forflytningsevnen i nærområdene.
Høyrekant: Chidera Ejuke (Vålerenga)
Har vært en av eliteseriens beste spillere til nå. Ejuke er en sånn spiller folk betaler kamp-billett for å komme å se på, han er en utrolig artig spiller. Uansett hvor gode forsvarsspillere man har må man passe på Ejuke, han er et fyrverkeri.
Venstrekant: Amor Layouni (Bodø/Glimt)
Han er også en spiller alle lag må forholde seg til, det er farlig hver gang han får ballen. Han har et enormt driv og bare glir igjennom, han er som en gazelle. Nå har han i tillegg et sluttprodukt, som han ikke har hatt tidligere.
Offensiv midtbane: Magnus Wolff Eikrem
Dette er grunnen til at laget er satt opp i denne formasjonen. Eikrem har vært god, imponerende god. Han har vært en berikelse i Eliteserien, og er ekstremt viktig for Molde.
Angrep: Ohi Omoijuanfo (Molde)
Det sto mellom Thomas Lehne Olsen, Torgeir Børven og Ohi. Han er mer delaktig i spillet enn de to andre, og skulle jeg valgt en spiss på mitt lag ville jeg valgt Eliteseriens toppscorer. Han er mye å forholde seg til og skaper mye rom for de andre spillerne.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 KLOKKEN 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 KLOKKEN 10:03