• Oppgjøret mellom Molde og Mjøndalen ser du 18.00 søndag på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Den nye keeperhelten til Mjøndalen, Mathias Eriksen Ranmark, møter søndag gamle lagkamerater når Mjøndalen tar turen til Aker stadion for å møte serieleder Molde. 24-åringen er nemlig utleid fra Molde, og han sier det blir spennende å møte sin ''egentlige'' arbeidsgiver.
– Det blir utrolig moro, jeg lyver hvis jeg sier at det ikke blir litt rart å møte Molde, forteller Eriksen Ranmark.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
Det var i kampen mot Stabæk sist søndag at Fotball-Norge for alvor fikk stifte bekjentskap med den høyreiste keeperen. I en intens kamp som endte 1-0 til bruntrøyene sto keeperen en meget god kamp, og Vegard Hansen var kjapt ute å lovet keeperen fornyet tillit mellom stengene mot Molde. Selv om det er klubben som leide han ut som står på motsatt banehalvdel er ikke den sindige keeperen hevnlysten ovenfor klubben som eier han.
– Jeg er egentlig ikke så revansjelysten selv om de lånte meg ut. Jeg vet at de har troen på meg, og at grunnen til at jeg er lånt ut er for at jeg skal utvikle meg og kanskje en gang i fremtiden bli førstekeeper i Molde, forteller leiesoldaten.
Selv om han har fått mange hyggelige tilbakemeldinger er det ingen vits i å være fornøyd nå, skal vi tro Eriksen Ranmark. Han er klar på at han ikke har tatt av etter èn god kamp.
– Jeg har fått mange bra tilbakemeldinger, men kampen mot Stabæk er historie nå. Jeg og laget må holde det oppe, vi er nullstilt og klare til å kjempe på søndag, forklarer målvakten.
Saken fortsetter under videoen

– Molde skal få slite

Mjøndalen som ligger på 7.plass på tabellen etter seks spilte kamper, er ubeseiret på sine fem siste kamper (fire Eliteserie-kamper og en cup-kamp). Keeper-Ranmark forteller at serielederen skal få slite med å ta poeng fra Mjøndalen.
– Vi er ikke det morsomte laget å møte, så Molde skal få slite med å slå oss. Selv om vi til tider har sluppet inn mye mål, er vi et godt defensivt lag. Det kommer til å komme sjanser, og Molde er et vanskelig lag å spille mot, så det gjelder å snurpe igjen bakover og ikke la de få spille sitt spill, sier Eriksen Ranmark.
Skal vi tro keeperhelten er nåværende tabellposisjon omtrent der Mjøndalen sikter på å havne når sesongen er ferdig.
– Målet er jo øvre halvdel, vi skal fortsette å være et vanskelig lag å slå. og vi må fortsette å vinne kamper. Etter den kaotiske kampen mot Bodø/Glimt som vi kunne vunnet har vi bare blitt bedre og bedre, så jeg håper vi kan fortsette den trenden, sier Mjøndalen-keeperen.
PS: Mathias Eriksen Ranmark er nevøen til Eurosports Bengt Eriksen.
  • Oppgjøret mellom Molde og Mjøndalen ser du 18.00 søndag på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Få tilgang her!
UEFA Europa Conference League
Super-innbytterne roses: – Bringer energi inn i Molde-laget
13/10/2022 KLOKKEN 21:12
UEFA Europa Conference League
Molde svevde høyest og er på skuddhold i gruppa: – Ikke alltid den peneste fotballen
13/10/2022 KLOKKEN 20:51