SKIEN/OSLO (Eurosport.no):
– Det som dukker opp det dukker opp, sier Vegard Bergan til Eurosport.no.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Odd-stopperen er i full gang med sesongoppkjøringen med hvittrøyene. Samtidig er han på klubbjakt. For 23-åringen har lyst på mye spilletid, men konkurransen i klubben på stopperplass er beintøff.
– Jeg er i en alder hvor jeg trenger å spille fast. Konkurransen i Odd er ganske hard nå. Vi har to rutinerte stoppere i Fredrik Semb Berge og Steffen Hagen. Så har vi Odin Bjørtuft som er på vei opp og ganske spennende. Da havner jeg i et lite vakuum og da er vi blitt enige om at jeg kan se meg etter noe nytt, sier Bergan til Eurosport.no.
Se intervjuet med Bergan. Saken fortsetter under videoen:

– Jeg legger meg ikke ned av den grunn

Men selv om han i utgangspunktet ser seg om etter noe nytt, er han klar på at han har fokuset sitt i Odd og trener hardt for å komme seg i form til seriestart. Han bærer ikke nag til klubben.
– Slik er fotballen. Alle kan ikke spille hele tiden. Jeg ønsker å spille mest mulig og da har vi hatt en ærlig prat på at det er større sjanse for spilletid andre steder. Men jeg legger meg ikke ned av den grunn. Jeg tar kampen her nå og så får vi se hva skjer.
– På hvilket nivå er det du ønsker å spille og hva kan være aktuelt?
– Jeg ønsker å spille på et høyest mulig nivå. Hva som er aktuelt vet jeg ikke. Mitt ønske er å fortsette å prøve meg i Eliteserien. Så får vi se hva som dukker opp. Det er lenge til vinduet stenger.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Ordknapp

Tidligere i februar var Eurosport.no i kontakt med spillerens agent. Han ville ikke gå inn på konkrete klubber, men bekreftet dialog med flere i Skandinavia.
– Vi har dialog med flere klubber, men vil vente litt med å se hvilke som kommer på banen. Det er viktig for han å få spille fast. Så det å få spille jevnlig på et høyest mulig nivå er målet. Derfor bruker vi litt tid på å finne riktig alternativ, sa Kevin Ingebrigtsen.
Bergan er ordknapp om hvor ferden eventuelt vil gå.
– Jeg ønsker ikke å kommentere noe rundt det, sier Bergan.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03