– Skal jeg være helt ærlig håper jeg at han ikke kommer tilbake. Jeg håper han blir i Manchester United, såpass må vi unne ham. Så bra som han har gjort det, håper vi både for han selv og alle i norsk fotball at han får fortsette i United, sier Molde-spiller Magnus Wolff Eikrem i Eurosports Eliteserie-podcast.
Ole Gunnar Solskjær tok over som United-manager den 19. desember og siden den gang har klubben kun tapt to kamper i alle konkurranser.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Blant lagene han har slått er både Tottenham og Arsenal. Wolff Eikrem kjenner igjen litt av spillestilen som Solskjær brukte i disse kampene.
– Når de spilte mot Arsenal og Tottenham spilte de litt som vi har prøvd å spille i Europa League borte, forteller Eikrem og legger til:
– Selv om han hadde litt bedre spillere her. Hvert fall litt bedre 10er her enn i United, sier han med et smil om munnen.
Saken fortsetter etter videoen:

Slik United skal være

28-åringen har selv spilt i Manchester United fram til 2011. Eikrem tok også turen til England da Solskjær ble Cardiff trener i 2014. Etter de begge to forsvant fra den walisiske klubben dro Eikrem først til Sverige og Malmø FF, før han dro til USA og Seattle Sounders. Det ble bare med seks måneder der før han kom tilbake til Molde i fjor sommer og igjen var sammen med Solskjær. Nå er det treneren som har dratt på reise, men dersom ting går som det i utgangspunktet var planlagt, kommer han tilbake til Molde i mai. Det håper derimot Eikrem ikke skjer.
– Jeg er jo United supporter, og jeg har vært langt nede. Men nå i det siste har jeg vært mye oppe av sofaen. Jeg synes de er på vei tilbake til der United skal være. De spiller fin fotball og det er sånn United skal være. Det er nesten som et eventyr, så jeg håper det fortsetter så lenge som mulig, forteller moldenseren.

– Ingen tvil om at han kan få jobben

Molde-spilleren tror at dersom suksessen fortsetter, vil Solskjær bli værende i England.
– Dersom han fortsetter å vinne slik som han har gjort, så er det vel ingen tvil om at han kan få jobben, sier 28-åringen.
Klubben har ennå til gode å tape en kamp i serien. Tidligere i sesongen lå United på en 6. plass, elleve poeng bak Chelsea som lå på 4. plassen. Nå er det Solskjær og hans menn som har 4. plassen, ett poeng foran Chelsea og Arsenal, som ligger hakk i hjel.
Solskjær gikk på sitt første tap som United-manager da laget møtte PSG i den første kampen i utslagsrunden i Champions League.
Se også:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03