Populære sporter
All sport
Vis alt

Jakten over for Michelsen – Kristiansund presenterte nysignering

Stian Thelen

Publisert 06/11/2019 klokken 14:56 GMT+1

Horenus Taddese ikler seg Kristiansund-drakten fra neste sesong.

Horenus Taddese

Foto: Scanpix

  • Søndag: Se Kristiansund - Sarpsborg 08 klokken 18.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss 2. Sikre deg tilgang
Horenus Taddese bytter ut spill i PostNord-ligaen med spill i Eliteserien for Kristiansund til neste sesong.
21-åringen kommer fra Levanger hvor han har spilt de siste tre sesongene. Nå har han signert en 3,5 års kontrakt med Eliteserie-klubben.
KBK-trener Christian Michelsen avslører at de har jaktet spillerens signatur en stund.
– Taddese er en «up and coming» spiller, som har den sulten vi er ute etter i KBK. En kvikk ballvinner som har et bra steg og jobber hardt for lagkameratene sine. Han er i den rette alderen, og har de rette holdningene for å bli en god spiller for KBK, sier han til klubbens hjemmeside.
21-åringen er sugen på å vise at han er god nok for Eliteserien.
– KBK er et veldig fint steg for meg nå, og det er en klubb jeg virkelig ønsket å signere for. Jeg har spilt med Bent Sørmo i Levanger tidligere. Også andre Levanger-spillere har gått samme veien før meg - sånn sett føles dette trygt og riktig. Jeg er veldig glad for å få sjansen, og ser frem til å starte jobben med å bevise at jeg er god nok for spill i Eliteserien, sier han.
  • Søndag: Se Kristiansund - Sarpsborg 08 klokken 18.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss 2. Sikre deg tilgang
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame