SKIEN / OSLO (Eurosport.no):
Odd - Viking 1-0
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
Høytflyvende Viking leverte en prikkfri første omgang defensivt mot Odd. I pausen ble unge Joshua Kitolano ofret til fordel for Markus Kaasa.
– Jeg liker ikke å ta av en så ung gutt i pausen, men vi trenger litt mer kreativitet. Det er blitt litt som i fjor, hvor vi har ballen mye og trykker, men mangler litt, sa Dag-Eilev Fagermo på forklaringen på byttet i pausen.
Les også: Stygg kneskade for Odd-talent: – Dessverre alvorlig
Det nesten umiddelbart uttelling, da Kaasa med en helfrekk hælflikk tredde gjennom Birk Risa som avsluttet i stolpen.
(Artikkelen fortsetter under)
Og etter åtte minutter gikk byttet fra godt til genialt. Odd kjørte nærmest powerplay kjent fra ishockeyen inne på siste tredel. Til slutt fant en innsvinger fra styrmann Fredrik Oldrup Jensen hodet til nettopp Kaasa. Ballen forsvant forbi en utrusende Iven Austbø og inn i det tomme garnet.
Han er nå tilbake fra den alvorlige kneskaden han pådro seg i en kamp mot Start i august i fjor, da han skled forkjært på det våte kunstgresset på Sør Arena.
– Det er helt nydelig, jeg har vært borte fra Eliteserie-fotball så lenge. Det har vært mange tunge stunder, selvfølgelig. Jeg har sittet hjemme i sofaen og sett på gutta spille, og det har kriblet i beina lenge, sa en glad 21-åring rett etter kampslutt.
(Artikkelen fortsetter under)
Tidligere denne sesongen har han to små innhopp på to minutter mot Brann og Kristiansund i Eliteserien. Nylig scoret han to mål for andrelaget, og beviser at målformen er inne etter comebacket.
Med tirsdagens tre poeng er Odd et av tre lag som har ti poeng på tabelltoppen i eliteserien. Molde er serieleder på bedre målforskjell enn overraskelsen Bodø/Glimt og skiensklubben.
Ligaleder Molde har samtidig en kamp mer spilt enn på både Glimt og Odd.
Viking følger på plassen bak tettrioen med sine ni poeng på fire kamper. Rogalandsklubben hadde ikke avgitt poeng denne sesongen før tirsdagens bortekamp i Skien.
Eliteserien
Brennhet Lehne Olsen: Dette har ikke LSK klart siden 2006 og Rösler
18/09/2021 PÅ 17:57
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38