• Se Molde - Brann søndag 30. juni kl. 20.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
BERGEN/OSLO (Eurosport.no):
– Basert på resultatene er det ikke krise, henger med der oppe, men likevel surmuler folk litt. Og vi føler også innad i gruppen at vi har et mye større potensiale enn det vi får vist, og det er vår jobb sammen med trenerteamet å få ut det potensialet. Det er ikke gjort i én vending, det tar gjerne litt tid før det snur, sier Kristoffer Barmen til Eurosport om situasjonen de er i.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
– Er det et gap mellom spillernes og trenerteamets ønsker?
– Nei, det er en bred enighet om hvordan vi skal gjøre det. Det er bare det at vi ikke har fått det til. Da må vi trene og øve mer på det, og se om vi kan bli enige om å gjøre noe annet også. For så lenge man er enige om ting så kan det meste gjøres. Stake ut én felles kurs.
Det har vært mye rotasjon på Brann-laget denne sesongen. Barmen mener grunnen er at det er for mange gode spillere.
– Vi kan stille to veldig gode ellevere i Eliteserien, så det er vanskelig for Lars Arne å vite hvem han skal velge også, for det er mange gode spillere her og vi må rett og slett bare finne en sammensetning som fungerer – fremdeles søker vi litt etter den, og det er frustrasjon blant dem som ikke spiller. Vi har hatt en ganske bra rullering til nå, men likevel føler ikke folk at de har fått ut det de er gode for, sier Barmen.

Skjebnesvangert mot Molde

Søndag møter Brann serieleder Molde borte på Aker Stadion. Kristoffer Løkberg mener den kampen blir avgjørende for om Brann kan være med å kjempe om gullet denne sesongen.
– Hvis vi ryker der så er gullkampen over, ja. Men vi må tenke prestasjon vi nå. Legge en slagplan, hele gruppa må dra i samme retning og finne ut av hvordan vi gjør det. Fotball handler om samhandling, vi må enes om retningen vi skal – hvilken retning er ikke så viktig for meg, det viktige er at vi legge en plan vi sammen går 100 % for, sier Løkberg til Eurosport.no
Også lagkamerat Petter Strand mener det vil bli tøft uten seier i Molde.
– Da er det i alle fall for langt opp til gullet, tror jeg. Så er det jo mer å spille om også, men vi må ha poeng på søndag. Med tap ser det veldig mørkt ut, sier Strand.

– Det jeg tenker minst på nå

For Brann-treneren er det ikke seriegull som er viktigst nå kort tid før Molde-kampen.
– Seriegull er det jeg tenker minst på akkurat nå. Nå tenker jeg at vi skal prestere bedre, jeg tror ikke vi skal snakke om seriegull slik vi presterer for tida, sier Lars Arne Nilsen
– Så du avskriver seriegullsnakk?
– Ja, enn så lenge. Vi ligger brukbart an, og tar vi Molde er vi med, men det er ikke det jeg går og tenker på selv om det er en viktig kamp, sier Brann-treneren.
Sett denne?
UEFA Europa Conference League
Super-innbytterne roses: – Bringer energi inn i Molde-laget
13/10/2022 KLOKKEN 21:12
UEFA Europa Conference League
Molde svevde høyest og er på skuddhold i gruppa: – Ikke alltid den peneste fotballen
13/10/2022 KLOKKEN 20:51