Den gamle angriperen blir nemlig en del av SalMar-akademiet. I utgangspunktet skal han bidra på RBK 2 i en mindre stillingsandel. Først og fremst vil hans arbeidsoppgaver være rettet mot angrepsspillerne, skriver Rosenborg på sine nettsider.
– Det er veldig artig å være tilbake. Jeg har savnet fotballen. Jeg håper guttene er nysgjerrige på hva jeg kan bidra med. En ting er jo å bli bedre avsluttere, men jeg er også veldig opptatt av helheten. Hvordan laget skal komme seg til flere sjanser, sier Brattbakk.
Som spiller fikk han hele 346 kamper for de svarte og hvite, og scoret 256 mål. Etter at han spilte sin siste kamp for RBK i 2005 har han blant annet jobbet som pilot for Norwegian. Det skal 48-åringen også fortsette med videre.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Rini Coolen, som nå er tilbake som akademileder etter vikaroppholdet som hovedtrener forrige sesong, er tilfreds med å få målmaskinen med på laget.
– Han blir et veldig bra tilskudd for akademiet når det kommer til spesialisering. Jeg er sikker på at han kan tilføre våre angripere detaljer i spillet som ikke de andre trenerne kan. Erfaringen hans snakker for seg selv, sier Coolen.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03