• Se Strømsgodset - Lillestrøm søndag 20. oktober kl. 18.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Pluss. Sikre deg tilgang her!
Lillestrøm (Eurosport.no):
– Krogstad er jo en spiller som kanskje kan bli Mr. Lillestrøm og en spiller som kan bli en ny klubblegende, sa Eurosports ekspert Joacim Jonsson, etter kampen mot Bodø/Glimt, før han gikk over på diskusjonen om hvor han mener Fredrik Krogstad skal spille på banen.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
Se hele sekvensen med Jonsson og Lennartsson i studio nederst i saken!
Den 24-årige midtbanespilleren startet sesongen med noen innhopp i kamper etter å ha vært skadet i vinter, men har utover i sesongen spilt seg til en fast plass på laget. Jonssons uttalelse om at han kan bli den neste «Mr. Lillestrøm» får Krogstad til å smile.
– Det er alltid hyggelig å få ros selvfølgelig. Det setter jeg pris på og det tyder på at man har gjort noe riktig. Men akkurat den diskusjonen om hvor jeg skal spille er opp til Lennartsson. Men jeg setter veldig pris på gode tilbakemeldinger, så får jeg bare fortsette å kjøre på. Men nye Mr. Lillestrøm skal vel litt til, det har vært mye bra spillere her. Det er uansett gøy å høre, sier han til Eurosport.no.
– Hva tenker du om din egen utvikling?
– Det har løsnet litt for min egen del. Jeg har vært her en god stund nå, men har på en måte kanskje ikke tatt det siste steget. Så jeg føler det har løsnet litt, uten at det er lett å peke ut en ting. Men jeg har spilt på meg selvtillit, det har mye å si i fotball. Utover det så har det bare blitt bedre og bedre.
Se intervjuet med Krogstad her. Saken fortsetter under:

– Ekstremt viktig for laget

Frode Kippe, som har spilt det meste av sin fotballkarriere i Lillestrøm, mener Krogstad har tatt store steg denne sesongen og tror han blir en spiller å regne med i mange år.
– Du som kanskje er den nåværende Mr. Lillestrøm, hva tenker du om det?
– Jeg har sagt det til han at han kan komme til å spille her i mange år. Han har tatt et fryktelig bra steg i år. Vi får ikke håpe han blir altfor god, for da forsvinner han vel. Det er godt å ha lokale spillere som Fredrik her, og den type spiller ikke minst. En som er en signalspiller som trøkker til og som virkelig går foran. Det er det Lillestrøm har vært kjent for de siste årene: å ha de spillertypene. Det er godt å se at Fredrik virkelig har tatt jobben i år, sier Kippe.
– Er han en god spiller til å ta over den rollen fra deg?
– Ja, jeg håper at Fredrik blir. Han er ekstremt viktig for det laget her. I det daglige treningsarbeidet, hvor han alltid er på. Han er viktig for gruppen også for å ha gode kvalitetsøkter i hverdagen også, så jeg tror og håper han kan bli her noen år. Han har sikkert ambisjoner om å komme seg videre han også, så får vi se, men det er absolutt en spiller Lillestrøm må gjøre alt for å beholde så lenge som mulig.
Krogstad kom til Lillestrøm i 2015 fra Lørenskog og i 2016 var han på lån til Ull/Kisa. Nå har han kontrakt med LSK ut 2020.
– Jeg trives veldig godt her så jeg får bare ta det til meg at de trekker en slik sammenligning. Det er hyggelig, sier han.
Sett denne?
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39