Tore Reginiussen har vært en forsvarskjempe for trønderne i mange år, og denne sesongen har ikke vært noe unntak.
Mot Brann på lørdag kan det derimot se ut som at Eirik Horneland må klare seg uten 33-åringen, for andre kamp på rad. Også mot Mjøndalen forrige helg var han ute med skade.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– Ståa er at vi skal klare å få André Hansen klar, og det er jeg rimelig trygg på. Det er litt usikkert med Tore. Han sliter med en skulder etter LASK Linz-kampen, og er mest sannsynlig ute, sier Eirik Horneland utenfor brakka, to dager før kamp.
– Hvor lenge er det snakk om?
– Nå ryker denne kampen her, så får vi se om vi klarer å plastre han til PSV. Gjør vi ikke det får vi forsøke å plastre han til Haugesund, sier RBK-treneren til Eurosport.
Rosenborg har fått opp dampen i serien og står med ti kamper på rad uten tap. Det har ført dem opp på en fjerdeplass, kun to poeng bak Odd på tredjeplass, som er den siste som gir Europa-spill til neste år.
I tillegg til at de er avhengige av en god avslutning på Eliteserie-sesongen, så har de spilt seg i trøbbel i Europa League etter tapet for LASK Linz i første gruppespillskamp. Horneland er klar på at de ikke har mange feilskjær å gå på.
– Vi har 13 kamper igjen, og må vinne absolutt alle. Det må være det mentale utgangspunktet at vi må vinne absolutt alle, og da stiller vi det laget som er friskest og best til enhver tid, forteller han.
  • På lørdag er det Brann som kommer på besøk til hovedkampen på TVNorge. Den begynner kl.18.00!
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Peker på manglende bredde etter skuffende sesong: – Kalkulert risiko
31/10/2021 PÅ 15:37