• Se alt av Elitserien og OBOS-ligaen på Dplay og Eurosport Player. Få tilgang her!
Etter den tunge sesonginnledningen ga Eirik Horneland Rosenborg-troppen to dagers påskefri, og med alle på plass igjen gikk han bort fra systemet han har forsøkt å spille de tre første kampene.

Etterlyser bredde i angrepsspillet

Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
Ifølge Adresseavisen kunne man nemlig se at treneren drillet en mer kjent 4-3-3-formasjon, med et dypt anker på midten med to mer offensive indreløpere.
– Vi må ha flere tanker i hodet, og det kommer litt an på hvordan Godset kommer. Men vi må få mer bredde i angrepsspillet, det må vi, sier RBK-trener Eirik Horneland til avisen.
I tillegg bekreftet han at de håper at midtbaneendringen vil føre til nettopp mer bredde.
LES OGSÅ: – Det ser ut som man har kastet en pose non-stop på taktikktavla

– Kan gi litt trygghet og selvtillit

Anders Konradsen startet serieåpningen mot Bodø/Glimt og den siste kampen mot Stabæk. Han ble drillet i den defensive rollen på midten under dagens trening. Det er samme rolle som han hadde i fjor.
– Vi får vente og se hva som skjer mandag, men vi trente på det i dag, som du så. Det vi eventuelt får igjen, er at alle sammen kjenner det systemet godt fra før. Vi har gode erfaringer med det, noe som kanskje kan gi litt trygghet og selvtillit til hver og en i sin rolle, sier Konradsen til Adresseavisen.
Rosenborg spiller mot Strømsgodset på mandag og håper på å slå tilbake i den kampen etter to tap og en uavgjort på de tre første.
Hva Horneland sa da Eurosport møtte han i Trondheim denne uken kan du se her:
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17/10/2021 PÅ 17:07
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14