Populære sporter
All sport
Vis alt

Høiland hermet etter flaggplanting – tilløp til bråk igjen

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 16/06/2019 klokken 21:31 GMT+2

Tommy Høiland tok med seg et Viking-flagg mot midten av banen og latet som han skulle gjøre som Aleksander Melgalvis på Intility. Da ble det temperatur igjen.

høiland

Foto: Eurosport

LILLESTRØM / OSLO (Eurosport.no)
Lillestrøm - Viking 0-2
Da LSKS Aleksander Melgalvis tok med seg et flagg som han simulerte at han plantet i midtsirkelen etter 3-0-seieren over Vålerenga på Intility ble det ampert. Flere tilskuere stormet inn på banen, og det ble delt ut slag.
Etter Vikings seier over Lillestrøm søndag, fleipet Tommy Høiland med det samme. Han tok med seg et Viking-flagg, sprintet mot midten og latet som han hadde tenkt å plante det på Åråsen.
Det satte sinnene i kok igjen. Flere vakter kom til og hindret minst en person i å nå frem til Viking-spissen, mens hjemmelagets Arnor Smarason rev til seg flagget.
– Jeg får et flagg fra en Viking-supporter, og han sier at jeg skal plante det på midtbanen, så jeg løper mot midten for å kødde med ham. Jeg tar en fin bue, for jeg vil ha det med hjem til Stavanger. Det er et fint flagg, og jeg ville henge det på terrassen, sier Høiland ifølge VG.
Viking-trener Bjarne Berntsen hadde lite til overs for stuntet.
– Slike ting synes jeg er utrolig tåpelig. Jeg ga klar beskjed om det. Da jeg oppfattet situasjonen ga jeg klar beskjed til Tommy om at det flagget skal ikke ned noen plass.
Med hendelsene fra Intility friskt i minnet, ønsket ikke Berntsen seg en reprise.
– Det er ikke slik vi skal ha det på banene, så enkelt er det. Det er ikke noen grunn til at vi skal gjøre det samme som Lillestrøm på Intility.
– Blir det noen etterspill av dette?
– Ikke annet enn at jeg ga klar beskjed om at sånt er uaktuelt, sier Berntsen til Eurosport.
Viking vant 2-0. Les mer om det her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame