• Se Stabæk – Vålerenga på Dplay, Eurosport Player og MAX onsdag kl. 19.00. Få tilgang her!
I slutten av juli meldte lokalavisen Glåmdølen at Kongsvinger-assistent Petter Belsvik hadde gått ut i streik.
51-åringen hadde ikke dukket opp på treningsfeltet etter ferien, og det ble først sagt at han var syk.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Nå er igjen den tidligere storscoreren i søkelyset. Tirsdag formiddag ble Belsvik observert på Nadderud, hvor han ifølge Budstikka skal ha vært i samtaler med Stabæk om å bli Jan Jönssons assistent.
– Vi har undersøkt flere muligheter etter at Kaz Sokolowski forsvant som assistenttrener. Vi har snakket med flere, og forsøkt å kjøpe fri flere også. Vi har nå blitt holdt orientert at Petter Belsvik har sagt opp sin stilling i Kongsvinger, og at han nå er tilgjengelig på markedet, sier sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen, til avisen.
Problemet er bare at Kongsvinger selv skal ha bestridt Belsviks oppsigelse – noe som betyr at han fortsatt er under kontrakt med OBOS-klubben.
– Vi forventer at Stabæk opptrer ryddig og i henhold til gjeldende retningslinjer. Det normale er å ta kontakt med klubben hvor personen har kontrakt i forkant, sier Kongsvinger-leder Espen Nystuen.
OBOS-klubben skal foreløpig ikke ha foretatt seg noe i etterkant av Belsviks Stabæk-samtaler, men vil ifølge Budstikka følge nøye med på prosessen.
Petter Belsvik har ikke besvart Eurosports henvendelser.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09