Tirsdag kveld skrev Adressa at midtbanemannen fra Sotra var på besøk i Trondheim tidligere på ettermiddagen, der han skal ha møtt representanter fra klubben. Han skal også ha gjennomført den medisinske testen.
Eurosport har forsøkt å komme i kontakt med Sarpsborg-sportssjef Thomas Berntsen onsdag, foreløpig uten hell.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Zachariassen har ved flere anledninger vært ønsket i Rosenborg. De har jaktet ham i en lengre periode, og i sommer skrev Eurosport at Sarpsborg hadde avslått et bud fra Rosenborg. Berntsen bekreftet at de hadde svart nei på et bud på en spiller, men ville ikke uttale seg om hvem det gjaldt. Samtidig sa han at det også hadde noe med klubbens utsatte tabellposisjon å gjøre.
I siste serierunde holdt det med 0-0 på Åråsen for å berge plassen, i den vanvittige nedrykksthrilleren med seks lag involvert, der Ranheim og Tromsø gikk ned, mens Lillestrøm får en ny sjanse i playoff – nå med Tom Nordlie ved roret.
Nå som sesongen er over, er trolig situasjonen en litt annen. Zachariassen har et år igjen av kontrakten.
Han har vært i Østfold siden 2017, og har notert seg for 18 scoringer på 84 kamper i Eliteserien for Sarpsborg 08.
Eirik Horneland er i gang med å bygge sin stall foran neste sesong. Det kan han trolig raskt få hjelp til. Nå skriver Adressa også at den tidligere backhelten Mikael Dorsin er høyaktuell som ny sportslig leder etter Stig Inge Bjørnebyes exit, og at det har vært kontakt mellom partene.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03