Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder Mjøndalen er interessert i FFK-stopper – dette sier treneren

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 06/07/2019 klokken 21:00 GMT+2

Mjøndalen-trener Vegard Hansen mener Mads Nielsen er en god stopper, men sier det ikke er noe konkret rundt interessen.

Mads Nielsen

Foto: Scanpix

1. august åpner overgangsvinduet for norske klubber, noe som betyr at det allerede har begynt å røre på seg rundt om i Norge og utlandet. Torsdag kunne den danske avisen bold.dk melde at Fredrikstad FKs Mads Nielsen er på blokken til flere norske Eliteserie-klubber, blant annet Mjøndalen.
Etter å ha sikret ett poeng borte mot Brann fredag, fikk Mjøndalen-trener Vegard Hansen spørsmål om Nielsen.
– Vi har mange navn på blokken. Jeg synes vi har en bred og god stall og vi er fornøyd med de vi har. Så har vi også sondert veldig. Det er så mye tilbud og forespørsler fra agenter og spillere og vi har forhørt oss litt vi også. Vi snakker ikke konkret om enkeltspillere, men vi følger med så får vi se om vi gjør noe når vinduet åpner, sa Hansen til Eurosport.no.
– Følger du litt ekstra nøye med på han eller?
– Det er en god stopper som vi har spilt mot og som jeg har sett litt, men det er ikke noe konkret der. Vi vurderer flere alternativ på flere plasser. Vi får se hva som skjer frem mot vinduet åpner, la han til.
Til Fredrikstad Blad, som også har omtalt saken, sier daglig leder i FFK at de ikke har mottatt noen henvendelser fra andre klubber.
Mads Nielsen har tidligere spilt for Bröndby, Valur, Nest-Sotra og Sandnes Ulf. Han har kontrakt med Fredrikstad ut denne sesongen.
Tidligere i uken sa Hansen til Eurosport at de avventer dialog med de spillerne som er på utgående kontrakt denne sesongen.
Mjøndalen ligger på kvalikplass med 13 poeng etter 14 kamper. Neste kamp er mot Odd søndag 14. juli kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge.
Se hele intervjuet med Hansen her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame