28 år gamle Sheldon Bateau har 33 landskamper for øystaten. Han kan spille midtstopper, defensiv midtbane og høyreback, ifølge Transfermarkt.com.
Nå melder Sarpsborg Arbeiderblad at spilleren er nær en overgang til Sarpsborg 08.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Sportssjef i klubben, Thomas Berntsen, svarer slik på spørmål om Bateau fra Eurosport.no:
– Ingen kommentar.
Den siste tiden har de blå/hvite hatt Magnar Ødegaard på treningsfeltet, men torsdag ble det klart at han går til Allsvenskan-klubben AIK. Dermed har østfoldingene gått videre i jakten på en midtstopper. Nå kan det se ut som de lander på Bateau.
Midtstopperne Joonas Tamm, Joackim Jørgensen og Orri Omarsson har alle forlatt klubben i vinter. Inn har Nicolai Næss kommet fra Heerenveen i nederlandsk toppserie.
I tillegg er Bjørn Inge Utvik langtidsskadet.
Etter å ha hatt Magnar Ødegaard på trening i noen dager, før spilleren signerte for AIK, kommentarte trener Geir Bakke lagets jakt etter forsterkninger i forsvarsrekka på denne måten:
– Vi er positive til han, så får vi se. Det er alltid en eller annen forhandlingssak der mye spiller inn. Vi har også andre i loopen samtidig, men vi må ha inn en eller to på grunn av langtidsskader som vi har. Det kunne kanskje vært en grei løsning både for han og oss, at vi kan hjelpe hverandre, sier Bakke til Eurosport.no.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03