Foto: Kristiansund BK
Kristiansund bekrefter på sine hjemmesider at Serigne Mor Mbaye har signert. Avtalen forutsetter at det blir innvilget en arbeidstillatelse.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Tidligere i vinter forlot Sean McDermott Kristiansund til fordel for rumensk fotball. I tillegg til dette la svensken Conny Månsson opp. Den 23-år gamle keeperen fra Senegal kommer inn for å erstatte McDermott. Den 190 høye keeperen er meget fornøyd med å nå være tilbake i Kristiansund.
LES OGSÅ: Rådførte seg med tidligere RBK-profil før det utradisjonelle klubbvalget.
– Jeg er utrolig glad for å være tilbake i Kristiansund. Her kjenner jeg mange fra før, og har gode minner fra mine tidligere år her. Det har skjedd utrolig mye siden sist gang jeg var i byen. Stadion fremstår som helt ny, og jeg er virkelig sulten på å vise meg frem for publikum her oppe. Kristiansund er virkelig en vakker by, forteller Mbaye til klubbens hjemmesider.
Keeperen var også i klubben i 2015, men fikk aldri spilletid for Kristiansund og ble frigitt i 2016. Dermed gikk han videre til islandske Vikingur foran forrige sesong. I den islanske klubben ble det bare med en kamp.
De siste par ukene har senegaliseren vært på prøvespill med klubben.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03