• Se Strømsgodset - Bodø/Glimt fredag klokken 13.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1
LILLESTRØM/OSLO (Eurosport.no):
– Vi har mistet noen spillere, men har nå unge spillere som er sultne og lystne på å være i vår klubb. Sånn har det vært tidligere, og sånn ønsker vi også ha det. Utgangspunktet vårt er som vi vil ha det. Foreløpig har vi ikke fått inn de spillerne vi ønsker. Vi har utrolig mye talent i stallen og skal jobbe med å å utvikle de.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Det sier Bjørn Petter Ingebretsen til Eurosport.no. Strømsgodset er godt i gang med sesongoppkjøringen til Eliteserie-sesongen 2019.
Nå jobber klubben med å erstatte etablerte spillere som Eirik Ulland Andersen og Tokmac Nguen, som ble solgt til henholdsvis Molde og Ferencvaros. Samtidig ble Francisco Junior solgt til Vendsyssel, mens Espen Bugge Pettersen la opp etter sesongen.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Her er spillertypene Godset ønsker seg

Godsets trener mener stallen ikke er komplett ennå og har klare ønsker for hva han vil ha inn i troppen før Eliteserie-start.
– Vi mangler kanskje en leder eller to som skal dra lasset. Det betyr at vi i en handlingsplan som sier at vi skal hente unge spillere som er under 24 år, men nå skal vi ha inn spillere fra 24 og opp. Vi skal ha lederskap inn i gruppen. Vi har nok av de unge talentene, men vi må ha en miks i det, sier Ingebretsen.
– Ledertyper. Hva konkret mener du med det?
– Med det mener jeg voksne folk med muskler og styrke.
Han får støtte av sportssjef Jostein Flo.
– Vi har mistet to spillere i førsteelleveren i Tokmac og Ulland Andersen. Fransico Junior var litt ut og inn. Så har vi fått inn fire som kan konkurrere om en plass i elleveren. Så ønsker vi å ha inn et par stykker med litt rutine og balanse i forhold til alle ungguttene som vi har, sier Godsets sportssjef til Eurosport.no.
  • Se Strømsgodset - Bodø/Glimt fredag klokken 13.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Dette er posisjonene de ønsker å forsterke

Godset-treneren er klar på hvilke posisjoner de ønsker å hente rutine i.
– I midtbaneposisjon og en tier-type med muskler kan komme inn. Der ser vi etter spillere.
Flo er imidlertid hemmelighetsfull om navn.
– Det er litt tidlig å si, sier Flo, og smiler lurt.
– Hvor tidlig begynte dere å identifisere erstattere etter Ulland Andersen og Tokmac?
– Vi har hentet inn fire yngre spillere. Det er alltid slik at vi selger til utlandet. Vi er stolt av å selge til utenlandske ligaer. Nå er ikke Molde en større liga ute, men det var en overgang der Ulland ville gå og der vi ikke hindret det. Det var en bra overgang for oss, så har vi fått inn fire veldig spennende spillere. Det er slik vi driver det. Vi selger spillere ut og henter inn yngre spillere med stort potensial og riktig alder. Nå har vi fire spennende typer. Så får vi se hvordan det utvikler seg og så trenger vi en miks av litt eldre spillere.
  • Se Strømsgodset - Bodø/Glimt fredag klokken 13.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 1
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03