Lillestrøm - Molde 0-2
Før kampen ble det snakket om duellen i toppen av toppscorerlista, mellom Thomas Lehne Olsen og Ohi Omouijuanfo. Med vanskelige spilleforhold på gressmatta på Åråsen ble det skapt svært få sjanser for de to spissene.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21 TIMER SIDEN
Etter 32 minutter sto det ikke bare 0-0 på resultattavla, men også i antall skudd på mål.
Molde tok ganske mye over utover i andre omgang. Det ble med noen halvfarligheter, før en annen toppscorer markerte seg.
(Artikkelen fortsetter under)
Etter 75 minutter fikk Ohi dyttet ballen bort til Magnus Wolff Eikrem, som fra om lag 16 meter banket ballen i nettet. Hans fjerde mål på de fem første kampene.
Så var det en tidligere Lillestrøm-yndling sin tur. Erling Knudtzon kom inn fra benken til sin kamp nummer 300 i Eliteserien, og rundet iskaldt keeper og vred kniven rundt i LSK-såret med 2-0 med fem minutter igjen å spille.
Han avsto fra å juble på det som var hans hjemmebane over mange sesonger.
– Det var spesielt, og noe man har tenkt på lenge at kan skje. Men det var viktig for oss, og viktig for meg å komme i gang. Selvfølgelig føles det bra, men litt blandede følelser når det skjer her på Åråsen.
(Artikkelen fortsetter under)
Knudtzon spilte 231 kamper de gule fordelt på ni sesonger. Han måtte tåle piping fra tribunen.
– Fotball er følelser, og det er kanskje bedre enn likegyldighet. Det får de lov til. Jeg er blitt buet på med Lillestrøm-drakt også, så det var ikke uventet at jeg ble det med blå drakt, sier Knudtzon til Eurosport.no.
Banens beste var imidlertid en viss Eikrem, som etter manges mening er ligaens beste spiller.
– Jeg er helt enig. Han har noen sterke sider ingen andre har. Det å vekte pasninger, og ha øyne i bakhodet. Det er det ikke mange som har, sier Molde-trener Erling Moe til Eurosport.no.
(Artikkelen fortsetter under)
Etter hans mening var laget hans best ute på den fæle gressmatta.
– Det var en kamp, litt humpetitten, humpetatten. Vi har de fleste sjansene, og de har vel en som Linde tar på en utmerket måte. Nå slipper jeg å høre dette om at vi ikke klarer å ta hjem en seier på en dårlig gressmatte.
Se høydepunktene:
Eliteserien
Voldsom temperatur på Åråsen – LSK-spiller så rødt
16/10/2021 PÅ 18:22
Eliteserien
Positiv dialog mellom LSK og Åsen: – Det er egentlig ikke rakettforskning
15/10/2021 PÅ 15:23