Sarpsborg-sportssjef Thomas Berntsen sier til klubbens nettsider at det er typisk av klubben å hente en spiller som Ofkir.
– Ofkir er en spiller som hadde en veldig god start i Lillestrøm og ble solgt til Belgia. Der ble han skadet. Det er nok et gap fra hvor er han nå og fra hva han selv og omgivelsene hadde forventet, sier han og legger til:
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Han har hatt noen kamper hvor han har vært veldig god, andre mer variabel etter han kom tilbake til norsk fotball og Sandefjord. Klarer vi å få ham stabil på sitt høyeste nivå, får vi en 23 år gammel norsk gutt som vil gi oss flere positive opplevelser med dribleferdigheter, rykk, flink til å gå av folk også videre.
Ofkir selv beskriver seg først og fremst som en rask og driblesterk spiller, og sier han gleder seg til å bidra i en fin og stor klubb. Han kommer fra Sandefjord, som rykket opp til Eliteserien før kommende sesong.
– Vi har sett etter spillere som er gode til å gå av folk én mot én. Den største jobben må Ofkir uansett gjøre selv. Han kommer inn i en god treningsgruppe, så er det opp til han å komme seg tilbake til normalkurven, sier Berntsen.

Nøkkelpersonen, målpoeng-savnet og press

Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03