Budstikka meldte at Stabæk jobber med å hente inn Nikolaj Kirk på lån fram til sommeren. Senere ble det bekreftet på klubbens egen hjemmeside.
– Vi holder på med noen forskjellige spillere, han er blant annet en av de, Nå når det begynner å bli så kort tid igjen av vinduet prøver vi å få spillerne vi jobber med opp her. Dersom det blir action og ting som skjer er det lettere å ha de her allerede istedenfor at vi skal bruke mandagen på å fly de inn og håpe at vi rekker fristen, forteller Inge Andre Olsen til Eurosport.no.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
21-åringen er under kontrakt med FC Midtjylland, men har vært de siste to sesongene på lån hos sammarbeidsklubben Brentford. Kirk har fått ett innhopp for Championship klubben i FA cupen mot Swansea.
– Det er en spiller som vi har fått muligheten til å få nå de siste dagene. Vi har en skade i backleddet vårt med Jeppe Moe. Det er klart at når vi har en spiller ute så ønsker vi å dekke opp, det er tanken med at Nikolaj er her, sier Olsen.
Kirk vil bli hentet inn for å spille på en av backposisjonene, Olsen forteller også at han kan være et alternativ på midtbanen for Stabæk også.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03