Henning Berg skal ifølge polsk presse være på listen over aktuelle kandidater til den ledige trenerjobben i Legia Warzawa. Legia er nummer to i den polske ligaen og jakter ny trener etter at Ricardo Sa Pinto fikk sparken 2. april. Berg ledet klubben fra januar 2014 til oktober 2015.
Tirsdag kveld meldte den polske tabloidavisen Super Express at Stabæks-treneren også skal være aktuell for den polske klubben Lech Poznan.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
I GÅR PÅ 11:33
Berg kom til Stabæk sommeren 2018 og har kontrakt ut 2019.
– Jeg vet ingenting om det og jeg er Stabæk-trener og forholder meg til det. Jeg er fornøyd med å være i Stabæk, sier Berg til Eurosport.no.
– Du har ingen planer om å forlate Stabæk?
– Nei.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Lech ledes nå av Dariusz Żuraw ut sesongen etter at Adam Nawałka fikk sparken 31. mars, og ligger på 8. plass med 43 poeng. Tidligere Rosenborg-spiller Christian Gytkjær spiller i klubben.
Etter Super Express' sak tirsdag gikk klubbens pressetalsmann ut på Twitter og avviste at de var i forhandlinger med Henning Berg.
– Beklager å forstyrre Champions League-kvelden, men her er en kort uttalelse: Lech Poznan er ikke i samtaler med trener Henning Berg, skrev Maciej Henszel.
Sett denne?
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59