Populære sporter
All sport
Vis alt

Helland tror Molde vil ødelegge for RBK: – De legger seg vel

Oppdatert 11/11/2019 klokken 22:04 GMT+1

Seriemester Molde kan gjøre veien til Europa mindre kronglete for Rosenborg. Pål André Helland tror ikke på hjelp fra rivalene.

Pål André Helland

Foto: Scanpix

TRONDHEIM (Eurosport.no):
Søndag sikret Molde seriemesterskapet med sin 4-0-seier over Strømsgodset. Senere på kvelden tok Rosenborg en viktig seier med 3-2 over Bodø/Glimt på Lerkendal. Med det er trønderne ett poeng bak Odd på tredjeplass, og tre poeng bak Bodø/Glimt på andreplass. Tredjeplassen gir kvalifiseringsspill til Europa.
I siste serierunde tar de ferske seriemesterne imot Bodø/Glimt på Aker Stadion. Dersom Molde slår Glimt i den kampen, kan veien til Europa-spill bli enklere for Rosenborg. Pål André Helland tror imidlertid ikke på hjelp fra Molde.
– Molde legger seg vel i den kampen. Jeg har sett Erling Moe si i et intervju at det var en bonus for dem dersom Rosenborg ikke klarer Europa, uttalte Helland etter søndagens kamp.
Til TV2 uttalte Molde-trener Erling Moe seg slik forrige uke:
– Vi skal først og fremst passe på oss selv. Men hvis vi opplever at Rosenborg i tillegg detter utafor, så er jo det bare et ekstra tilskudd i gleden.
Helland tror Moldes to siste seriekamper kommer til å bære preg av tung gullfeiring.
– Jeg kjenner i hvert fall Vegard (Forren) godt. For å si det sånn, han kommer til å feste i tre uker nå, sier RBK-spilleren med glimt i øyet mens han flirer.
– De har vært det beste laget og fortjener å vinne. Det er synd vi ikke vinner eller er med på å skape mer spenning mot slutten av sesongen, sier Pål André Helland.
Han får ikke bidra i lagets nest siste seriekamp for sesongen. Etter å ha fått gult kort mot Glimt søndag, er han suspendert og må stå over mot Viking i Stavanger.
Slik er stå i kampen om plassene bak Molde:
2. Bodø/Glimt. 51 poeng og +19 i målforskjell. Møter Kristiansund (hjemme) og Molde (borte) i sine to siste kamper.
3. Odd. 49 poeng og +7 i målforskjell. Møter Tromsø (hjemme) og Haugesund (borte) i sine to siste kamper.
4. Rosenborg. 48 poeng og +11 i målforskjell. Møter Viking (borte) og Ranheim (hjemme) i sine to siste kamper.
Se Hellands tordentale etter kampen mot Bodø/Glimt her!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame