Se Eliteserien og OBOS-ligaen på dplay + Sport! Sikre deg tilgang her.
Flere av Eliteserie-lagene er i gang med treningskamper. Her følger noen av resultatene:
Både Islamovic og Vegar Eggen Hedenstad kom inn i pausen, og det var den duoen som ble avgjørende etter 69 minutter. Ifølge Adresseavisens rapport fra kampen headet han spissen vakkert Hedenstads innlegg i mål, og satte med det inn sin første scoring i sin nye klubb.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Før det hadde Pål Andre Helland gitt trønderne ledelsen, før Mats Lillebo utlignet for OBOS-nykommeren i Abrahallen.
Ifølge Adressa måtte Eirik Horneland klare seg uten en rekke sentrale spillere. Samuel Adegbenro, Andre Hansen, Tore Reginiussen, Andreas Konradsen og Alexander Søderlund stilte av ulike årsaker ikke til kamp, i tillegg til Jonathan Levi som er på vei til hjemlandet og IFK Norrköping, skriver avisen.
Viking møtte østerrikske LASK Linz til treningskamp i Spania. Stavanger Aftenblad melder at misbrukte sjanser en sen scoring førte til at det ble tap for Bjarne Berntsens menn. Oppgjøret i Algorfa endte med 0-1, men Berntsen var likevel fornøyd med mye.
– Jeg er veldig fornøyd med utbyttet fra oppholdet i Spania. Vi har fått gjennomført gode treninger og spilt gode kamper. Og vi fikk avsluttet med god motstand i dette oppgjøret mot LASK Linz, sier Berntsen til avisen.
Molde på sin side slo Hødd 3-1. Trener Erling Moe var mellomfornøyd etter årets første treningskamp.
– Litt typisk første treningskamp. Jeg synes vi får jobbe veldig mye med ball, og så er det litt stakato. Jeg ser gode tendenser i perioder mens i andre periode blir det for mange touch, og for masse "opp og tilbake" uten å vinne noe terreng. men det er godt å få komme i gang, og godt å score tre mål, sier han til klubbens nettsider.
Leke James, Magnus Wolff Eikrem og Mathias Fjørtoft Løvik scoret seriemesterens mål.
Start slo Mjøndalen 2-1 fredag kveld. Afeez Aremu og Martin Ramsland scoret før sørlendingene, mens Dagur Dan Thorhallsson scoret for Vegard Hansens gutter.
Sarpsborg 08 slo svenske IFK Göteborg 1-0 lørdag. Ifølge klubbens egne nettsider var det etter en drømmescoring av Ismael Coulibaly, som ifølge beskrivelsen vant ballen etter en corner, kjørte en skuddfinte og klinket ballen i lengste kryss fra om lag 23 meter.
En annen OBOS-nykommer, Grorud, viste god prov på at de har noe å fare med etter opprykket til nivå to. Fredag slo de Stabæk, i det som var Eliteserie-lagets første treningskamp, med 3-1. Kosuke Kinoshita fikset trøstemålet på straffe sju minutter før slutt.
På Marbella slo Bodø/Glimt til med seier mot Sparta Praha. Jens Petter Hauge og Morten Ågnes Konradsen scoret målene i 2-1-seieren mot tsjekkerne.
Nyopprykkede Aalesund tapte 2-1 mot PostNord-laget Brattvåg. Torbjørn Agdestein ga de oransje ledelsen etter 35 minutter, før kampen ble snudd i andre omgang, da AaFK hadde gjort mange bytter på laget.

Roser VIFs valg: – Blir rart å se ham i noe annet enn Odd-klær

Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03