Den 23 år gamle franske keeperen Jerome Prior skal trene med Haugesund, skriver klubben på sin hjemmeside.
Prior spiller til daglig i Bordeaux der han har gått gradene og står med 29 kamper totalt for klubben i Ligue 1. Men denne sesongen er det ikke blitt spilletid for keeperen. Benoît Costil (31) er lagets nummer én, mens Gaëtan Poussin (19) virker å være klubbens andrevalg.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Haugesund har jaktet keeper etter at Per Kristian Bråtveit ble solgt til Djurgården før jul. Tidligere har FKH testet ut ivorianeren Axel Kacou og kroatiske Ivan Čović.
Nå får 23-åringen mulighet til å vise seg frem for Jostein Grindhaug.
– Jerome trener med oss denne uken og vi håper å få se igjen kvalitetene som har gjort at han står med så mange kamper for en så solid klubb som Bordeaux. Forarbeidet vi har gjort tilsier at dette er en interessant spiller og så skal vi bruke denne uken på å se om han er en god match for oss eller ikke, sier Grindhaug til klubbens hjemmeside.
Fra før av har klubben Helge Sandvik. Eurosports fotballekspert Tor Ole Skullerud mener Sandvik kan være klubbens førstekeeper.
– Helge Sandvik er en god keeper og kan absolutt gjøre en jobb der, men de skal ha to keepere. Der må de gjøre en jobb, enten med å finne en ny førstekeeper eller et alternativ bak Sandvik., sa Skullerud til Eurosport.no i januar.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03