• Se Haugesund - Bodø/Glimt på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss søndag klokken 18.00. Slik skaffer du tilgang!
Fredag valgte 18-åringen å reise til Landstreffet i Kongeparken. Det hadde han ikke spurt FKH om lov til på forhånd. Nå har klubben tatt et alvorsord med unggutten.
Krygård har figurert på Norges U19-landslag, og er egentlig en del av FK Haugesunds A-lagstropp. Unggutten har ett innhopp i Eliteserien denne sesongen, og har vært en del av lagets kamptropp ved fem anledninger.
UEFA Europa League
Ekspertens dom etter Glimt-tapet: – Uvanlig svak til han å være
13/10/2022 KLOKKEN 18:50
Haugesunds Avis omtalte saken først.
Han skulle egentlig ha ladet opp til kampen mot Molde søndag, men meldte seg syk. Overfor Eurosport.no forklarer klubbens daglige leder, Eirik Opedal, at spilleren har vært i møte med klubben.
– Det er ikke forenlig med å være fotballspiller i FKH på toppnivå. Han la seg flat med en gang, og skjønte at han hadde gjort noe dumt, sier Opedal.
Som konsekvens blir Krygård satt ned på andrelaget.
– Der blir han på ubestemt tid, sier den daglige lederen.
Angrepsspilleren angrer på at han reiste på russetreffet, og forstår at han må ta konsekvensen.
– Sett i etterkant tror jeg alle ser at det var en dum avgjørelse som jeg gjerne skulle omgjort. Nå er det for sent, sier Krygård angrende til Eurosport.no.
Han forstår godt straffen han er ilagt av klubben, og er innstilt på å vise seg A-lagstilliten verdig igjen.
– Jeg er såpass oppegående at jeg skjønner dette var uakseptabelt av meg som representerer FKH på elitenivå. Jeg har ingen problemer med å forstå klubbens reaksjon, og er klar for å ta min straff. Nå skal jeg overbevise om at jeg vil opp med førstelaget igjen, sier Krygård.
Haugesund er nummer ni i Eliteserien med syv poeng etter seks spilte serierunder. I helgen får de besøk av formlaget Bodø/Glimt.
  • Se Haugesund - Bodø/Glimt på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Pluss søndag klokken 18.00. Slik skaffer du tilgang!
UEFA Europa League
Glimt imponerte mot Arsenals stjernegalleri: – Får litt dårlig betalt
13/10/2022 KLOKKEN 18:36
UEFA Europa League
Nådeløs Glimt-profil – mener laget sviktet i forberedelsene
07/10/2022 KLOKKEN 06:49