SARPSBORG/OSLO (Eurosport.no):
– Jeg vet ikke. Det må du høre med treneren.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
Det svarte Berisha på spørsmål om han ønsket Daouda Bamba velkommen tilbake i Brann-laget. De to skal også ha havnet i en episode på Brann-trening forrige uke uten at det var utslagsgivende for at spissen ikke var med til kamp på søndag. For Bamba ble vraket til kampen mot Sarpsborg 08 på grunn av dårlige holdninger før og under kampen mot Molde før landslagspausen.
Lørdag scoret Bamba fem mål for Brann 2 og spissen virker å være i bra form. Rødtrøyene har slitt foran mål mens Bamba har vært ute og søndag endte de fire kampers måltørke da Taijo Teniste fant nettmaskene i Sarpsborg.
Se intervjuet med Berisha. Saken fortsetter under videoen:
Konfrontert med Berishas uttalelse etter kampen er Fredrik Haugen overrasket. Han ønsker Bamba velkommen igjen i laget og tror spissen kan blomstre i sesongavslutningen.
– Jeg er laget slik at jeg vil ha alle de beste spillerne på banen. Vi trenger alle vi kan få og det håper jeg at vi kan ordne opp i, og at det kan løse seg.
– Bamba er blant deres beste spillere?
– Ja, selvfølgelig. Bamba er en god spiller og vi har mange gode spillere som må begynne å levere litt. Det er vi nødt til.
Haugen ønsker nå at laget kan samle seg og avslutte på en god måte. Spesielt offensivt vil han at laget skal vise seg fra sin beste side, fosse i angrep og score mål.
– Vi må få Bamba igang igjen og ta vare på ham. Vi må få ham på banen og hjelpe ham ut av det. Det er en slik situasjon vi skulle vært foruten uansett hvem som har skyld i det. Jeg vil ikke ta noe parti. Jeg vil bare at vi skal stå sammen.
Brann-trener Lars Arne Nilsen var ordknapp om Berishas uttalelser etter kampen.
– Det får vi ta på bakrommet. Jeg kan ikke kommentere hva guttene sier. Jeg får snakke med Veton på hva han mener. Vi har skværet opp med Bamba og han kommer på trening. Den saken er vi ferdige med. Det må Veton og spillergruppen fikse.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21