DRAMMEN/OSLO (Eurosport.no):
– Vi snakker sammen. Jeg kjenner alle i Strømsgodset godt og vi får se hva som skjer fremover. Det er dialog, så noe kan skje innen kort tid, sier Martin Rønning Ovenstad til Eurosport.no.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Midtbanespilleren står uten kontrakt etter at avtalen han signerte med Strømsgodset i høst gikk ut ved nyttår. Denne uken har han vært på trening med klubben, men foreløpig har han ikke spikret fremtiden. Selv om klubben bekreftet før jul at spilleren ikke ble tilbudt en ny kontrakt da, holdt sportssjef Jostein Flo døren litt på gløtt.
24-åringen vil gjerne fortsette i klubben og tror på en avklaring rundt fremtiden i løpet av uken.
– Jeg er glad i klubben. Det er ingen hemmelighet. Jeg trives godt her og i Drammen. Vi får se hva som skjer, sier han.
Ovenstad bekrefter at andre klubber har henvendt seg til ham, noe som er naturlig når han kan signere gratis. Men foreløpig har det ikke vært noe som har fristet ham.
– Jeg har fått noen konkrete tilbud. Men det har vært tilbud som jeg ikke ønsker å ta i en alder av 24, men som jeg kanskje vil ta litt senere i karrieren.
– Er det fra klubber i utlandet eller er det også fra norske klubber?
– Jeg har snakket med noen klubber i Norge som har henvendt seg, men det er utenlandske klubber som har vist mest og konkret interesse. Det også de jeg har snakket mest med. Hvis jeg skal være i Norge vil jeg helst være i Strømsgodset.
I sommer terminerte han kontrakten med Sturm Graz. Midtbanespilleren innrømmer at muligheten må føles riktig.
– Jeg har vært i utlandet før og kjent litt på det. Jeg vet at jeg bør være litt flinkere til å gjøre undersøkelser hvis jeg får en mulighet til å gå til en utenlandsk klubb.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03