Populære sporter
All sport
Vis alt

Håndlykkens overgangsstatus: – Er ikke i noe salgsmodus

Oppdatert 11/07/2019 klokken 14:26 GMT+2

Odd-leiren jobber hardt med å finne en erstatter til Sander Svendsen. Samtidig føler ikke Einar Håndlykken at de er nære ved å selge Birk Risa.

Odd Einar Håndlykken

Foto: Scanpix

OSLO/SKIEN (Eurosport.no):
Med 2-1 seier over Stabæk krøp Odd helt opp i ryggen på tabelltopp Molde i Eliteserien. Hvittrøyene er i en solid posisjon for gullkamp i høst, men nå jobber klubben med å beholde sentrale spillere.
Allerede er det klart at Sander Svendsen forlater Odd og drar til Odense når låneavtalen er ferdig etter søndagens kamp mot Mjøndalen. Hans makker på venstresiden, Birk Risa, er ønsket i Brøndby som har kommet med flere bud på spilleren.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

– Ganske nære

Daglig leder Einar Håndlykken er klar på hvor fokuset ligger:
– Vi prøver å forlenge med Fredrik Oldrup Jensen og vi prøver å finne en erstatter for Sander Svendsen. Det er vårt fokus nå, sier han til Eurosport.no.
– Hvor langt er dere kommet i den prosessen?
– Vi jobber med det. Med Oldrup har vi holdt på lenge og føler det er ganske nært, men en vet aldri før den signaturen er på plass.
Håndlykken er opptatt av kontinuitet i laget, men tror det kan bli en sommer med litt kjøp og salg i Telemark. Selv om ingenting er i boks føler han seg sikker på at Oldrup Jensen blir i Odd ut året, men samtidig utelukker han ikke andre varianter.
– Vi tror det, men det er to klubber og en spiller som skal bli enige.
Dette sa Oldrup Jensen om fremtiden etter Stabæk-seieren. Saken fortsetter under vidoen:

– Føler ikke at vi er nære å selge ham

Håndlykken ønsker i utgangspunktet ikke å selge Risa og er tydelig på at han skal erstattes det kommer et bud som klubben ikke kan si nei til.
– Vi er ikke i noe salgsmodus på ham vi, men samtidig er det slik at alle spillerne er til salgs hvis prisen er riktig. En vet aldri, men jeg tror ikke det.
– Men å kjøpe for én million og selge for ti millioner er god butikk?
– Jaja, så vi ønsker å selge vi om prisen er rett, men jeg føler ikke at vi er nære å selge ham.
Se hele intervjuet med Håndlykken:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame