Stabæk - Vålerenga: 1-1
Etter 38 minutter spilt mellom Stabæk - Vålerenga ble det blåst på en stygg takling av Andreas Hanche-Olsen.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Vålerenga-leiren reagerte og det ble tumulter ute på banen, før han ble tildelt det gule kortet. Hanche-Olsen tok også til ordet om situasjonen i pausen:
– Hvis det er der listen skal ligge for å være nesten rødt, synes jeg er pinlig. Det er ikke slik vi skal ha det i Eliteserien. Vi ser i de andre liganen rundt om. Det går ikke an, sa en tydelig frustret Stabæk-kaptein til Eurosport.
Og mer fysisk spill ble det i andre omgang. Det ble flere stygge taklinger fra begge lag og totalt sju gule kort ble delt ut i onsdagen kamp. Og med 13 minutter igjen av ordinær tid fikk Hanche-Olsen seg en stygg smell foran VIF-målet. Blodet fosset fra nesen, som for ikke så lenge siden ble brukket. Men kapteinen var etter kort tid tilbake på banen.
– Det var flere svære folk der, det var sikkert 300 kilo kjøtt jeg havnet mellom. Det var bra trøkk i den, sa han etter skaden.
– Ingen tvil om at du skulle fortsette?
– Nei, det var vel egentlig ikke det. Jeg fikk også en mot Sarpsborg, men når du ikke svimer av så er det greit.
– Er det knekt nese igjen
– Nja, jeg vet ikke. Jeg har ikke sett den selv ennå.
Se intervjuene med Hanche-Olsen her. Saken fortsetter under:

Debut-scoring

Både Stabæk og Vålerenga startet med hver sin debutant i onsdagens oppgjør. Kasper Junker startet på topp for hjemmelaget, mens Mayron George debuterte for Vålerenga fra start.
Målene uteble i den første omgangen på Nadderud, men det tok ikke lang tid før det løsnet for Vålerenga i andre omgang. Og det var akkurat George satte inn sitt første Vålerenga-mål etter to og et halvt minutt ut i andre omgang. Herolind Shala traff først stangen, før George satte inn returen til stor jubel for bortefansen.
Se intervjuet med målscoreren her. Saken fortsetter under:
Men Stabæk jaktet poeng og etter 65 minutter spilt utlignet hjemmelaget. Ronald Hernandez tok corneret og kaptein Hanche-Olsen steg opp med en knallhard heading rett i Vålerenga-målet.
– Jeg ser det ganske tidlig, så bestemmer jeg meg og da er det bare å klinke til, sa Hanche-Olsen etter kampen.
Efraín Juárez fikk også en skade i foten etter en duell tidlig i kampen og måtte byttes ut. Han fikk behandling for kneet, men klarte å gå av banen på egenhånd.
Neste kamp for Stabæk er mot Kristiansund søndag 18. august kl. 16.00, mens Vålerenga møter Haugesund kl. 18.00. Kampene kan du se på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Pluss.
Se høydepunktene fra kampen her:
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09