• Se Mjøndalen - Bodø/Glimt lørdag 6. april kl. 18.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Bodø/Glimt serieåpnet med to mål da de slo Rosenborg hjemme 2-0. Amor Layouni vartet opp med et lekkert mål i det lengste hjørnet, etter en pasning av Geir Andre Herrem. Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson tror hvordan Layouni gjør det denne sesongen avhenger av sluttproduktet hans.
– Han var også god til tider i fjor, men hadde for dårlig sluttprodukt. Han bommet for mye. Nå hadde han jo et par sjanser til som han burde ha scoret på. Målet var helt vanvittig vakkert, men så har han et par store sjanser til som han bør få i mål. Men han kjørte virkelig karusell med Hedenstad på høyrebacken i RBK, og var en av rundens absolutt beste spillere, sier Jonsson i denne ukens Indre bane.
UEFA Europa Conference League
Utsolgt mot Roma: – Merker trøkket i hele byen
11/10/2021 PÅ 14:47
Han var imponert over det han så av Glimt, men mener at skaden til Patrick Berg er meget uheldig for laget. I kampen mot Rosenborg falt Berg skjevt etter en duell og ble liggende på bakken mens han holdt seg til skulderen. Senere bekreftet Glimt-lege Morten Sørås at skulderen hadde vært ute av ledd og det var en stund til han kunne spille kamp igjen.
– Det eneste er jo at det er trist med Patrick Berg. Det er ikke bare det at han blir skadet, det er mest trist for han selv. Men nå må Saltnes gå bort fra en indreløperrolle, som han har hatt suksess med i oppkjøringen, og må ned på en sentral midtbane. Det er ikke helt gunstig det heller. I denne kampen tror jeg ikke vi fikk se hva det kan bety på lengre sikt, legger Jonsson til.
Sett denne? Saken fortsetter under:

– Det kunne de kanskje trenge

Etter en sterk oppkjøring hvor Bodø/Glimt blant annet hadde en målforskjell på 27-0 etter fem treningskamper, mener Eurosports kommentator Asbjørn Myhre at laget fra nord var gode på å utnytte svakhetene i Rosenborg i første seriekamp.
– De flyter på en bølge ut ifra hva de gjorde i vinter. Det har vært mye snakk om spillerne de ikke har klart å erstatte i sentralrekken. Men de var veldig dyktig på å identifisere og utnytte svakhetene i Rosenborg-laget. I de rommene som Rosenborg gav, var de utrolig dyktige til å utnytte det og straffe laget, sier Myhre.
Nå er han spent på om klubben vil hente inn noen kontraktsløse spillere.
– Det er trist med Patrick Berg som så ut til å få en veldig fin sesong, nå mister han noen uker med skulderskaden. Da får vi se om Glimt klarer å hente inn noen spillere som er uten kontrakt for å styrke stallen. Det kunne de kanskje trenge. Men det er spennende med dette Bodø/Glimt-laget, sier Myhre.
Neste serierunde møter Bodø/Glimt Mjøndalen borte lørdag 6. april kl. 18.00. Kampen kan du se på Eurosport Player, Dplay eller Eurosport Norge.
Se hvordan Patrick Berg skadet seg her:
UEFA Europa Conference League
Mener Saltnes er bedre enn i gullsesongen: – Slik kapteiner skal være
17/09/2021 PÅ 06:31
UEFA Europa Conference League
Knutsen om Mourinho-møte: – Det driter jeg egentlig i
16/09/2021 PÅ 07:11