• Terminlisten slippes. Se sendingen på Eurosport Norge, Eurosport Player og Eurosport.no fra 11:55.
Det melder klubben på sine nettsider. Han begynner i jobben i januar.
– Det har vært en krevende prosess å finne en erstatter for Kenneth Karlsen, men styret er overbevist om at André er den rette kandidaten med sin bakgrunn som fotballspiller, sportslig leder og daglig leder i en klubb som styres etter mange av de samme verdier som MIF. Vi mener å ha funnet den kandidaten som kan bidra til at MIF blir i toppfotballen i mange år fremover, sier styreleder Trond Tostrup.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Som spiller har han 683 kamper for Hødd, og to sesonger i Molde. Både under og etter karrieren var han daglig leder i Hødd, før han gikk over i rollen som sportssjef. Det var han frem til mai i år, før han de siste åtte månedene har jobbet i Sparebanken Møre.
– Etter å ha hatt noen møter med styret og ledelsen, så har jeg blitt sjarmert av klubben og følte for å være en del av det. Jeg tror vi kan være en god match. Jeg er en lagspiller og liker å jobbe med folk og få til ting sammen. Samtidig er det en krevende jobb å ta på seg, men den gode dialogen med Kenneth og alle de dyktige folkene i klubben gir meg trygghet, sier Nevstad.
Kenneth W. Karlsen kom inn i klubben i 2006, da Vegard Hansen trengte kompisens hjelp for å rykke opp fra 3. divisjon. Senere har han vært 13 år i Mjøndalen, en periode som inneholder fire opprykk, ett nedrykk og ikke minst den intense thrilleren der laget beholdt plassen i årets Eliteserie i siste serierunde.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03