Eurosport

– Hadde vært vanskelig å fått ham uten resultatene i fjor

– Hadde vært vanskelig å fått ham uten resultatene i fjor

31/07/2019 17:46Oppdatert 31/07/2019 17:55

Sarpsborg 08 med sommerens sjette signering.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport
  • Se Sarpsborg 08 – Rosenborg på MAX, Eurosport Player og Dplay lørdag fra 17.30. Få tilgang her!

– Pavelic kommer til Sarpsborg som følge et godt samarbeid med Rijeka. Det er en spiller vi kjenner godt til og en spiller vi har identifisert og fått kontakt med gjennom nettverket vi opparbeidet oss i Europa League, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Den 25 år gamle høyrebacken kommer i første omgang på lån ut sesongen.

– På grunn av skaderisikoen i de bakre rekker, så vi det nødvendig. Samtidig frigjør dette til at for eksempel Amin Askar kan spille høyere i banen. I ulike formasjoner kan også Pavelic spille både sideback og kant på begge sider, sier Berntsen.

Sportssjefen beskriver Pavelic som teknisk god og med ferdigheter begge veier. Kroaten har denne sesongen slitt med spilletid, og velger derfor å prøve lykken i Norge.

– Resultatene vi oppnådde i Europa League har utvilsomt gitt oss et bedre rennomé der ute. Pavelic er en spiller det hadde vært vanskelig å få has på uten resultatene i fjor, sier Berntsen.

Pavalic er Sarpsborg 08s sjette nykommer denne sommeren. Fra før er Males, Bart Straalman (De Graafschaap, Nederland), Alexandre Letellier (lån fra SCO Angers, Frankrike ut sesongen), Magnar Ødegaard (AIK, Sverige) og Lenny Nangis (Levadiakos, Hellas) hentet inn.

Video - Runde 16: Azemi-skepsis, Vikings nye spiss og Jönsson-karantene

01:07:12
0
0