SARPSBORG/OSLO (Eurosport.no):
Sarpsborg 08 – Strømsgodset 2-2
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
Kristoffer Tokstad hadde ikke spilt en Eliteserie-kamp siden 5. mai før møtet med Sarpsborg 08. Men mot gamleklubben tok 27-åringen ansvar da det gjaldt som mest og kriget inn et verdifullt poeng for Strømsgodset.
– Det er jævla deilig at vi klarer å krige oss tilbake etter to drittmål imot. Det var spesielt viktig å få med seg noe i og med at Sarpsborg 08 ligger rett foran oss, sa Tokstad til Eurosport etter kampen.
Se alle høydepunktene her (saken fortsetter under):

– Råsterkt!

Vingen var råsterk da han i duell med tre (!) Sarpsborg 08-spillere fikk kriget inn 2-2.
– Det er råsterkt av Tokstad! Det er en meget sterk prestasjon av mannen som ikke har spilt fotball på nesten to måneder, utbrøt Eurosport-kommentator Kenneth Fredheim.
Scoringen kom etter at Sarpsborg 08 hadde snudd kampen etter en forrykende åpning på den andre omgangen. Etter Sheldon Bateaus klønete selvmål før hvilen sørget Ole Jørgen Halvorsen og Jørgen Strand Larsen for at kampen var snudd i løpet av et kvarter.
– Det er kjedelig. Vi skulle gjerne hatt tre poeng i dag. Vi hevet oss veldig etter pause, og hadde nok fortjent seieren, sa målscorer Strand Larsen.

Gigantmulighet på overtid

For hjemmelaget kunne og burde nok tatt alle tre poengene, for på overtid fikk Steffen Skålevik en gigantisk mulighet til å bli matchvinner. Men fra kort hold satte innbytteren ballen i tverrligger.
– Jeg vet ikke helt hva som skjer. Ballen sklir litt av foten. Det er litt symptomatisk for hvordan sesongen har vært, sa Skålevik etter kampen.
Poengdelingen betyr at Godset fortsatt er sist i Eliteserien med 10 poeng, poenget bak Stabæk. Sarpsborg 08 er nummer 13 med sine 12 poeng.
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53