Populære sporter
All sport
Vis alt

Godset-talent skrev proffkontrakt: – Han har enorme ferdigheter

Oppdatert 27/06/2019 klokken 10:51 GMT+2

Strømsgodsets Mustapha Fofana har signert en kontrakt med klubben ut 2021.

Fofana

Foto: Other Agency

  • Se Sarpsborg 08 - Strømsgodset mandag 1. juli kl. 19.00 på Eurosport Player, Dplay og MAX. Sikre deg tilgang her!
Foto: godset.no
Det bekrefter klubben selv torsdag.
Fofana er kun 18 år, men regnes som et stort talent i klubben. Godsets sportssjef Jostein Flo beskriver unggutten med store ord.
– Han er et narturtalent med x-faktor. Han kan gjøre det utrolige i kampene, har både spontanitet og enorme ferdigheter, sier Flo til Eurosport.no.
Han står med 16 mål på 17 kamper for Team SIF og G18-laget denne sesongen. Debuten for A-laget kom i cupkampen mot Ullern og sportssjefen forteller at han også har vært med på treningene.
– Fofana har gjort det ok og har vært innom noen av A-lags treningene. Han har et vanvittig potensial og har gode ferdigheter for å bli en god fotballspiller, sier han.
Flo mener det er viktig å satse på unge, lokale spillere.
– Det er noe av det hyggeligste som finnes. Det å legge til rette for han gjennom en profesjonell avtale, er veien fra bredde- til toppfotball. Også er det alltid hyggelig å få fem lokale talent.
– Jeg har alltid hatt en drøm om å ta på meg den blå Godset-drakta og spille ute på Marienlyst. Nå skal jeg ta denne sjansen med begge hendene og jobbe på, sier 18-åringen til klubbens hjemmeside.
Strømsgodset ligger på direkte nedrykksplass med ni poeng. Neste kamp er mot Sarpsborg 08 mandag 1. juli kl. 19.00. Kampen kan du se på Eurosport Player, Dplay og MAX.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame