• Se Sarpsborg 08 - Strømsgodset mandag 1. juli kl. 19.00 på Eurosport Player, Dplay og MAX. Sikre deg tilgang her!
Foto: godset.no
Det bekrefter klubben selv torsdag.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
Fofana er kun 18 år, men regnes som et stort talent i klubben. Godsets sportssjef Jostein Flo beskriver unggutten med store ord.
– Han er et narturtalent med x-faktor. Han kan gjøre det utrolige i kampene, har både spontanitet og enorme ferdigheter, sier Flo til Eurosport.no.
Han står med 16 mål på 17 kamper for Team SIF og G18-laget denne sesongen. Debuten for A-laget kom i cupkampen mot Ullern og sportssjefen forteller at han også har vært med på treningene.
– Fofana har gjort det ok og har vært innom noen av A-lags treningene. Han har et vanvittig potensial og har gode ferdigheter for å bli en god fotballspiller, sier han.
Flo mener det er viktig å satse på unge, lokale spillere.
– Det er noe av det hyggeligste som finnes. Det å legge til rette for han gjennom en profesjonell avtale, er veien fra bredde- til toppfotball. Også er det alltid hyggelig å få fem lokale talent.
– Jeg har alltid hatt en drøm om å ta på meg den blå Godset-drakta og spille ute på Marienlyst. Nå skal jeg ta denne sjansen med begge hendene og jobbe på, sier 18-åringen til klubbens hjemmeside.
Strømsgodset ligger på direkte nedrykksplass med ni poeng. Neste kamp er mot Sarpsborg 08 mandag 1. juli kl. 19.00. Kampen kan du se på Eurosport Player, Dplay og MAX.
Sett denne?
Eliteserien
Godset med ny tremålsseier – nok en smell for KBK
16/05/2022 KLOKKEN 18:31
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53