Det melder klubben på sin egen hjemmeside onsdag kveld.
Stengel hadde problemer med lysken i 2018-sesongen, noe som gjorde at han mistet flere kamper. I desember ble han operert i lysken og har siden vært i opptrening.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Det ble ikke som jeg ønsket i fjor. Men 2018-sesongen er vi ferdig med. Nå ser vi fremover og gleder oss til ny sesong. Jeg skal vise meg fra en bedre side, sier han til godset.no.
Også Marcus Pedersen holder på med opptrening. Han pådro seg en leddbåndskade i skulderen i oktober i fjor og mistet resten av sesongen.
– Jeg har vært skadefri hele sesongen så det måtte jo komme en smell. Sånn som jeg falt eller stupte inn har jeg gjort tusen ganger og det har ikke skjedd noe. Forferdelig kjedelig at det skjer nå. Det hadde blitt jubel hvis vi greide oss i Eliteserien og jeg kunne blitt toppscorer, det er kjedelig å miste det. Men jeg har troen på at vi skal klare dette, sa han til Eurosport da.
Godsets fysio Marius Hoel sier til klubbens hjemmeside at det går fremover med Pedersen, men at han må vente noen måneder før han er klar for kamp.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03