Populære sporter
All sport
Vis alt

Strømsgodsets danske revolusjon fortsetter – signerte 23-åring fra OBOS-ligaen

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 01/08/2019 klokken 20:26 GMT+2

Strømsgodset fortsetter å forsterke i sommervinduet, og henter sin andre danske i år, i tillegg til den nyankomne danske treneren.

Mikkel Maigaard

Foto: Eurosport

Foto: Strømsgodset IF
  • Se Strømsgodset-Bodø/Glimt på Dplay og Eurosport Player fra kl. 19.00 på mandag. Skaff deg tilgang her!
I vintervinduet signerte Strømsgodset Martin Spelmann, og torsdag bekreftet klubben at en ny mann med dansk pass skal spille i blått i ett og et halvt år fremover.
– Jeg ble stolt da jeg hørte om interessen fra Strømsgodset. Det er en stor og tradisjonsrik klubb og jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Godset ligger uvanlig til på tabellen og jeg vil bidra til å løfte klubben igjen, sier Mikkel Maigaard til Godsets hjemmesider.
Han kommer fra Raufoss, der han har scoret 12 mål på 17 kamper, derav ni av dem er i ligaen. Den målfarlige midtbanespilleren er ikke første offensive forsterkningen i dette vinduet. Fra før har Moses Mawa fra KFUM Oslo kommer inn stadionportene på Marienlyst.
– Dette er unge og sultne spillere som jobber hardt for å bli bedre og som kommer til å utvikle seg videre her hos oss, sier sportssjef, Jostein Flo om nysigneringene.
Med Maigaard på plass håper de å kunne klatre vekk fra nedrykksstriden. Han er 23 år og har gått gradene som juniorspiller i den danske klubben Esbjerg, der han spilte noen kamper for a-laget før han tok turen ned i lavere divisjoner.
Flo er strålende fornøyd med å få den nye spilleren på plass, og mener han er perfekt i systemet til landsmann og trener, Henrik Pedersen.
– Mikkel Maigaard har ferdigheter vi trenger i laget. Han løper mye, han er en dyktig kombinasjonsspiller som er flink til å finne mellomrommet, god på ballen og ikke minst en vanvittig dødballfot. Han scorer ofte på frispark og fra distanse. En spiller som leverer målpoeng, sier sportssjef Jostein Flo.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame