Foto: Strømsgodset IF
  • Se Strømsgodset-Bodø/Glimt på Dplay og Eurosport Player fra kl. 19.00 på mandag. Skaff deg tilgang her!
I vintervinduet signerte Strømsgodset Martin Spelmann, og torsdag bekreftet klubben at en ny mann med dansk pass skal spille i blått i ett og et halvt år fremover.
UEFA Europa Conference League
Glimt kan møte Leicester – sjekk listen med mulige motstandere
09/12/2021 PÅ 22:35
– Jeg ble stolt da jeg hørte om interessen fra Strømsgodset. Det er en stor og tradisjonsrik klubb og jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Godset ligger uvanlig til på tabellen og jeg vil bidra til å løfte klubben igjen, sier Mikkel Maigaard til Godsets hjemmesider.
Han kommer fra Raufoss, der han har scoret 12 mål på 17 kamper, derav ni av dem er i ligaen. Den målfarlige midtbanespilleren er ikke første offensive forsterkningen i dette vinduet. Fra før har Moses Mawa fra KFUM Oslo kommer inn stadionportene på Marienlyst.
– Dette er unge og sultne spillere som jobber hardt for å bli bedre og som kommer til å utvikle seg videre her hos oss, sier sportssjef, Jostein Flo om nysigneringene.
Med Maigaard på plass håper de å kunne klatre vekk fra nedrykksstriden. Han er 23 år og har gått gradene som juniorspiller i den danske klubben Esbjerg, der han spilte noen kamper for a-laget før han tok turen ned i lavere divisjoner.
Flo er strålende fornøyd med å få den nye spilleren på plass, og mener han er perfekt i systemet til landsmann og trener, Henrik Pedersen.
– Mikkel Maigaard har ferdigheter vi trenger i laget. Han løper mye, han er en dyktig kombinasjonsspiller som er flink til å finne mellomrommet, god på ballen og ikke minst en vanvittig dødballfot. Han scorer ofte på frispark og fra distanse. En spiller som leverer målpoeng, sier sportssjef Jostein Flo.
UEFA Europa Conference League
Mourinho tok siste stikk – gruppeseieren røk for Glimt
09/12/2021 PÅ 19:40
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55