DRAMMEN/OSLO (Eurosport.no)
Strømsgodset – FK Haugesund 3-2
For målmaskinen fortsatte der han slapp i fjor høst. Avgjørelsen kom etter 72 minutter og sendte et usikkert Drammens-publikum til himmels. Det endte dermed 3-2 i en svært underholdende kamp i elvebyen.
Eliteserien
Viking muret igjen og vant mot Godset: – Sinnssykt deilig
17 TIMER SIDEN
– Det er deilig. Det var viktig å få en bra start nå; fullt fortjent, sa matchvinneren til Eurosport etter kampen.
– Jeg synes det var bra med meg og Marcus sammen. Stopperne blir mer oppmerksomme på han, og da blir det også mer rom på meg. Det ser veldig bra ut.
(Artikkelen fortsetter under)
Christian Grindheim følte Haugesund fikk dårlig betalt.
– Vi gjør en helt okay bortekamp. Men de scorer på det de har, sukker han.
– Det er stort sett kunstgress vi har slitt på. Nå skal det bli godt å komme hjem og spille på det underlaget fotball skal spilles på, smiler ringreven.
Godset kunne umulig fått en bedre start på sesongen. Kun minuttet var spilt da Jonathan Parr ble felt på 16-meteren: straffe til hjemmelaget. Marcus Pedersen var sikker som banken og satte 1-0.
Det varte derimot ikke altfor lenge. Alexander Stølås banket inn en frisparkperle litt senere. Men Godsets Johan Hove ville høyne. Fra nærmere 25 meter dro han til med vrista. Ballen spant vekk fra Sandvik i FKH-buret, som ble tatt på senga. Godset var tilbake i føringen.
Men det var målrikt i Drammen. Niklas Sandberg fyrte via tverrligger og inn etter at Godset ikke fikk klarert. Rett før pause var dermed 2-2 et faktum. Så var det altså til slutt Mos som skulle gjøre det for hjemmelaget. SIF gikk seirende ut av serieåpningen på Marienlyst.
Fikk du med deg denne?
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58