Oslo/Lillestrøm: Strømsgodset - Bodø/Glimt (0-5)
Allerede fra starten gikk alt galt for Strømsgodset. Bodø/Glimt dominerte kampen og Strømsgodset slet med å håndtere det høye presset fra nordlendingene.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Saken fortsetter under videoen:
– Vi har trent mye på dette i vinter. Vi har jobbet mye med høyt press og med kondisjonen, sa Vegard Moberg i pausen til Eurosport.
Kampen startet dårlig for Strømsgodset. Etter bare tre minutter skjøt Jens Petter Hauge og traff Halldor Stenevik i hånden, noe som betydde at dommeren dømte straffe. Eurosports ekspert Tor Ole Skullerud var ikke enig i avgjørelsen om å gi straffe
– Det synes jeg er veldig brutalt dømt, med tanke på avstand og at armen er inntil kroppen.
Straffen skyter Patrick Berg til venstre for keeper og 1-0.
Det tok bodøværingene 25 minutter før den neste sjansen kom. Corneren fra Layoni ble lagt på bakre stolpe der dagens Bodø/Glimt spiss Vegard Moberg hang i luften og headet inn 2-0 målet.
Strømsgodset skapte ikke all verdens store sjanser i den første omgangen, men i det 37 ende minutt headet Kristoffer Tokstad fra fem meters hold, men ble stoppet av en feberredning fra Ricardo Friedrich.
Slik skal Bodø/Glimt erstatte nøkkelspillerne:
Rett før pause ble Layoni sendt gjennom forsvaret til Strømsgodset og er alene med keeper Lars Sætra. Han er iskald og satte ballen til venstre i mål og 3-0 til pause.
I starten av den andre omgangen vartet Bodø/Glimt opp med tiki taka inne i 16-meteren til Godset, men til slutt prøvde de på en pasning for mye og Jakob Glesnes fikk klarert ballen.
Stian Ringstad bare minuttet etter han ble byttet inn fikk stå alene på elleve meter men skuddet ble for dårlig og Friedrich reddet.
Bare fem minutter senere var det Bodø/Glimts tur til å angripe igjen. Hauge finter ut to spillere før han legger ballen til Ulrik Saltnes som plasserer ballen i mål til 4-0.
– Jens (Hauge) gjør det enkelt for meg, han legger den helt perfekt for meg og da er det bare å sikte, fortalte Saltnes etter kampen til Eurosport.
17-åringen Runar Hauge fullførte festen når han smalt ballen i mål fra 16-meter og til 5-0.
– Jeg har trent mye på den så det er deilig at den sitter, fortalte Hauge til Eurosport etter kampen
  • Fredag 1. mars 15:00: Se Vålerenga - Bodø/Glimt på Eurosport Norge og Eurosport Player.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03