Foto: Bodø/Glimt
Som Eurosport.no meldte tidlig torsdag, var Amadou Konaté på Aspmyra ved 13-tiden i går. Spissen som kommer fra Bolougne, en klubb på nivå tre i Frankrike, er nå klar.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
16 TIMER SIDEN
– Jeg er veldig fornøyd med å ha signert for klubben. Det er en veldig god mulighet og jeg håper jeg kommer til å gjøre mye bra for klubben, sier 22-åringen ifølge klubbens nettsider.
Les også: Spiss fra fransk fotball på vei til Glimt
Tidligere denne måneden var nykommeren Victor Boniface svært uheldig og ødela korsbåndet. 18-åringen er ute i lang. Tirsdag snakket Eurosport.no med Knutsen på Ullevaal, der spillere og kapteiner fra Eliteserien var samlet til et felles «Kick off». Da sa Glimt-treneren at han forsto spørsmålet om det var spisskrise i klubben, med tanke på at de kun hadde Geir Andre Herrem fra tidligere. Samtidig meldte han at de jobbet intenst med å hente inn en ny spiss.
Les også: Forstår spørsmålene om spisskrise: – Vi jobber intenst
Sportslig leder Aasmund Bjørklan sier til glimt.no at de har fulgt med på spissen i ett års tid, og sett alle hans kamper denne sesongen.
Han er en veldig spennende spiller som vi har tro på. Det er selvfølgelig noen utfordringer knyttet opp mot at han ikke snakker veldig mye annet enn fransk, og det å flytte fra Frankrike til Bodø blir en overgang, sier Bjørkan, og legger til at de må gi ham litt tid, men at de har kjempetro på at Konate kan ta store steg.
Han har skrevet under på en kontrakt som gjelder i fire år.
UEFA Europa Conference League
Utsolgt mot Roma: – Merker trøkket i hele byen
11/10/2021 PÅ 14:47
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04